Vakantiehuisje BK035 De Haan, Belgie 2

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 30/03/2019.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuisje BK035 De Haan, Belgie 2

Gezellig en comfortabel zes persoons vakantiehuis op Zeepark Zeepolder in De Haan. Dit vakantiepark is de ultieme plek voor een weekendje weg of een ontspannende vakantie. In De Haan zijn alle ingrediënten voor een fijn verblijf aanwezig: duinen, bossen, strand, zee, prachtig achterland en een levendig centrum vol gezellige restaurants.  Zeepark Zeepolder ligt binnen 2km van het strand van De Haan aan de Belgische kust. Op het vakantiepark is er een tennisbaan, een buitenzwembad, een voetbalveld en een kinderspeelplaats aanwezig.

Om te starten is vakantievilla Vakantiehuisje BK035 De Haan, Belgie 2 gelegen in de plaats , de regio Belgische Kust, Vlaanderen En West Vlaanderen en het land . In de prachtige omgeving van Belgische Kust, Vlaanderen En West Vlaanderen is van alles te zien, je kunt overdag heerlijk een rondjefietsen in het gebied rondom en in de avond gezellig dineren bij kaarslicht.

Ten eerste heeft het vakantiebungalow Vakantiehuisje BK035 De Haan, Belgie 2 een zwembad, wat vanzelfsprekend lekker vertoeven is. Een optie is om - terwijl je ligt te dobberen op je luchtbed - een heerlijke cocktail te drinken. Verder heeft deze groepsaccomodatie een eigen tuin. Bovendien is de keuken voorzien van een koelkast, magnetron en vaatwasser.

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Tuin
  • Vaatwasser
  • Zwembad op park
  • Magnetron

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje BK035 De Haan, Belgie 2 op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit