Vakantiehuisje NWD020-603 Diemelsee, Duitsland 2

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 24/11/2018.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuisje NWD020-603 Diemelsee, Duitsland 2

Het vakantiehuis voor zes personen ligt op een rustige, bosrijke locatie in het midden van de bergen van het natuurpark Diemelsee vlakbij Heringhausen. Het meer ligt op ongeveer 200 meter lopen. Heringhausen heeft ook verschillende restaurants en ook een hotel met fijne gastronomie. Een moderne nieuwe spa bevindt zich in het centrum. Het Sauerland is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Duitsland. De prachtige locatie in het laaggebergte met zijn meren (Biggesee, Diemelsee, Möhnesee en Hennesee), mooie dorpen en steden, evenals het gevarieerde landschap trekken veel vakantiegangers en rustzoekers aan.

Ten eerste is vakantievilla Vakantiehuisje NWD020-603 Diemelsee, Duitsland gelegen in de plaats Diemelsee, het gebied Hesse En Hessen en het land Duitsland. In de mooie omgeving van Hesse En Hessen is van alles te zien, je kunt overdag aangenaam een rondjefietsen in de omgeving van Diemelsee en s'avonds bij zonsondergang romantisch uit eten.

Ten eerste heeft deze vakantiechalet een eigen tuin. Verder kun je aan het begin van de dag lekker een bad nemen in ons ligbad. Bovendien is de keuken voorzien van een koelkast en magnetron.

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Ligbad
  • Tuin
  • Magnetron

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje NWD020-603 Diemelsee, Duitsland 2 op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit