Vakantiehuisje DE027 Klein-Hesepe, Duitsland

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 29/09/2018.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuisje DE027 Klein-Hesepe, Duitsland

Dit gezellige, knusse vakantiehuisje staat net over de grens bij Emmen in het Duitse Emsland (ongeveer twee uur rijden vanaf Utrecht). Het vakantiehuis is geheel gelijkvloers, heeft een eigen ingang en beschikt over een flinke dosis privacy. U komt hier volledig tot rust. Het vakantiehuis ligt aan een zeer rustige weg en aan de rand van het bos. Een prachtige omgeving voor fiets- en wandelliefhebbers.

Ten eerste is vakantiechalet Vakantiehuisje DE027 Klein-Hesepe, Duitsland gelegen in de plaats Klein-hesepe, de omgeving Nedersaksen En Nedersaksen en het land Duitsland. In de mooie omgeving van Nedersaksen En Nedersaksen is van alles te beleven, je kunt overdag aangenaam fietsen in het gebied rondom Klein-hesepe en s'avonds gezellig uit eten bij kaarslicht.

Allereerst is de keuken voorzien van een koelkast en magnetron. Tevens is een televisie aanwezig, je hoeft je dus niet te vervelen tijdens het verblijf! Ook heeft deze vakantiechalet een eigen tuin. Daarbij kun je na een sportieve inspanning lekker een bad nemen in het ligbad.

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Ligbad
  • Magnetron
  • Tuin
  • Tv

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje DE027 Klein-Hesepe, Duitsland op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit