Vakantiehuisje DE027 Klein-Hesepe, Duitsland

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 24/11/2018.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuisje DE027 Klein-Hesepe, Duitsland

Dit gezellige, knusse vakantiehuisje staat net over de grens bij Emmen in het Duitse Emsland (ongeveer twee uur rijden vanaf Utrecht). Het vakantiehuis is geheel gelijkvloers, heeft een eigen ingang en beschikt over een flinke dosis privacy. U komt hier volledig tot rust. Het vakantiehuis ligt aan een zeer rustige weg en aan de rand van het bos. Een prachtige omgeving voor fiets- en wandelliefhebbers.

In de eerste plaats is vakantiechalet Vakantiehuisje DE027 Klein-Hesepe, Duitsland gelegen in de plaats , de regio Nedersaksen En Nedersaksen en het land . In de mooie omgeving van Nedersaksen En Nedersaksen is van alles te beleven, je kunt overdag heerlijk een rondjefietsen in het gebied rondom en s'avonds bij kaarslicht gezellig dineren.

Allereerst is de keuken voorzien van een koelkast en magnetron. Bovendien is een tuin bij deze vakantiebungalow een extra luxe. Daarnaast kun je na een sportieve inspanning lekker badderen in het ligbad. Om mee af te sluiten is een televisie voorhanden, je hoeft je dus geen moment niet te vervelen in dit vakantiehuis!

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Ligbad
  • Magnetron
  • Tuin
  • Tv

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje DE027 Klein-Hesepe, Duitsland op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit