Vakantiehuisje ZE490 Sluis, Nederland

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 24/11/2018.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuisje ZE490 Sluis, Nederland

In Aardenburg, een deelgemeente van Sluis kunt u dit mooie, landelijke ingerichte 4-persoons vakantiehuis huren. Het is zeer rustig gelegen in het historische dorp en is voorzien van onder andere een wasmachine, wasdroger en gratis internet. De prachtige aangelegde en omheinde tuin ligt op het zuiden zodat u er volop van kunt genieten. Aardenburg is de oudste stad van Zeeland en heeft een geschiedenis die teruggaat tot in het Stenen Tijdperk. De vele historische gebouwen maken van Aardenburg een schilderachtige plaats die zeker een bezoekje waard zijn. Wandelen of fietsen op Zeeuws-Vlaanderen is niet moeilijk, er zijn vele uitgezette routes welke u grensoverschrijdend leiden langs dorpjes, kreken, dijken en natuurgebied. U bent binnen een mum van tijd aan het strand in Cadzand (15 kilometer) of in één van de Belgische steden zoals Gent en Brugge, u zit tenslotte maar enkele kilometer van de Belgische grens verwijderd. Voor een heerlijk rustige vakantie waarbij u de tijd aan u zelf heeft, kunt u dit prachtige vakantiehuis in Aardenburg huren voor maximaal 4 personen.

In de eerste plaats is vakantievilla Vakantiehuisje ZE490 Sluis, Nederland gelegen in de plaats Aardenburg, de omgeving Zeeland En Zeeland en het land Nederland. In de prachtige omgeving van Zeeland En Zeeland is van alles te zien, je kunt in de omgeving van Aardenburg overdag aangenaam een rondje fietsen en s'avonds bij kaarslicht gezellig dineren.

Allereerst is een tv beschikbaar, je hoeft je dus geen moment niet te vervelen tijdens het verblijf! Verder heeft deze groepsaccomodatie een eigen tuin. Tot slot is de keuken voorzien van een koelkast, vaatwasser en wasmachine.

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Tuin
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Tv

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje ZE490 Sluis, Nederland op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit