Vakantiehuisje ZE490 Sluis, Nederland

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 29/09/2018.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuisje ZE490 Sluis, Nederland

In Aardenburg, een deelgemeente van Sluis kunt u dit mooie, landelijke ingerichte 4-persoons vakantiehuis huren. Het is zeer rustig gelegen in het historische dorp en is voorzien van onder andere een wasmachine, wasdroger en gratis internet. De prachtige aangelegde en omheinde tuin ligt op het zuiden zodat u er volop van kunt genieten. Aardenburg is de oudste stad van Zeeland en heeft een geschiedenis die teruggaat tot in het Stenen Tijdperk. De vele historische gebouwen maken van Aardenburg een schilderachtige plaats die zeker een bezoekje waard zijn. Wandelen of fietsen op Zeeuws-Vlaanderen is niet moeilijk, er zijn vele uitgezette routes welke u grensoverschrijdend leiden langs dorpjes, kreken, dijken en natuurgebied. U bent binnen een mum van tijd aan het strand in Cadzand (15 kilometer) of in één van de Belgische steden zoals Gent en Brugge, u zit tenslotte maar enkele kilometer van de Belgische grens verwijderd. Voor een heerlijk rustige vakantie waarbij u de tijd aan u zelf heeft, kunt u dit prachtige vakantiehuis in Aardenburg huren voor maximaal 4 personen.

Om te beginnen is vakantiewoning Vakantiehuisje ZE490 Sluis, Nederland gelegen in de plaats , het gebied Zeeland En Zeeland en het land . In de mooie omgeving van Zeeland En Zeeland is van alles te ondernemen, je kunt in de omgeving van overdag heerlijk een rondje fietsen en in de avond bij kaarslicht romantisch uit eten.

In de eerste plaats is de keuken voorzien van een koelkast, vaatwasser en wasmachine. Daarnaast is een televisie aanwezig, je hoeft je dus geen moment niet te vervelen tijdens het verblijf! Tevens is een tuin bij deze vakantiewoning een extra luxe.

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Tuin
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Tv

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje ZE490 Sluis, Nederland op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit