Vakantiehuis DG308 Geesteren, Nederland 2

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 16/12/2017.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuis DG308 Geesteren, Nederland 2

Deze parel van de Achterhoek is een uniek rustpunt om bij te komen van alle activiteiten die u kunt ondernemen, zoals wandelen, fietsen en golfen (er zijn vijf banen vlakbij gesitueerd). Verder is de omgeving geschikt voor het maken van uitstapjes naar de Hanzesteden Zutphen en het prachtige Deventer met onder andere het historisch museum en het speelgoedmuseum, maar ook Apeldoorn, de Apenheul of speel- en attractiepark De Juliana Toren behoort tot de mogelijkheden. Alle ingrediënten zijn aanwezig om puur te genieten!

In de eerste plaats is vakantievilla Vakantiehuis DG308 Geesteren, Nederland 2 gelegen in de plaats , de regio Achterhoek, Achterhoek,gelderland, Gelderland, Gelderland, Overijssel En Overijssel en het land . In de mooie omgeving van Achterhoek, Achterhoek,gelderland, Gelderland, Gelderland, Overijssel En Overijssel is van alles te ondernemen, je kunt overdag heerlijk fietsen in het gebied rondom en s'avonds gezellig uit eten bij zonsondergang.

In de eerste plaats is er voldoende parkeergelegenheid bij de groepsaccomodatie. Ook zijn de voorzieningen in de keuken een koelkast, magnetron en vaatwasser. Daarbij heeft deze vakantiebungalow een eigen tuin. Verder is een tv beschikbaar, je hoeft je dus geen moment niet te vervelen tijdens het verblijf!

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Magnetron
  • Parkeergelegenheid
  • Tuin
  • Vaatwasser
  • Tv

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuis DG308 Geesteren, Nederland 2 op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit