Vakantiehuisje DG371 Nunspeet, Nederland

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 23/02/2019.

AanbiederPrijzen 
Heerlijkehuisjes.nl€ 326 / per week
€ 266 / per midweek
€ 266 / per lang weekend
Boeken

Over vakantiehuis Vakantiehuisje DG371 Nunspeet, Nederland

Dit leuke vier persoons chalet is gelegen op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet. Dit goed onderhouden vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer. Vanaf het park loopt u via een kort bospaadje zo naar het Veluwemeer. Hier kunt u varen, waterfietsen, een kinder- of een gewoon bootje huren, zwemmen of andere watersporten beoefenen. De bossen, de heide en zandverstuivingen van de Veluwe liggen op korte afstand van het park. Een vakantie op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud zal zich hier prima vermaken. Voor de fietser zijn er diverse routes beschikbaar die direct vanaf het park beginnen.

Om te beginnen is groepsaccomodatie Vakantiehuisje DG371 Nunspeet, Nederland gelegen in de plaats Nunspeet, het gebied Gelderland En Veluwe en het land Nederland. In de mooie omgeving van Gelderland En Veluwe is van alles te beleven, je kunt in het gebied rondom Nunspeet overdag heerlijk fietsen en s'avonds bij kaarslicht romantisch uit eten.

In de eerste plaats is een tuin bij deze vakantiewoning een extra luxe. Tevens is de keuken voorzien van een koelkast, magnetron en vaatwasser.

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Tuin
  • Vaatwasser
  • Magnetron

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje DG371 Nunspeet, Nederland op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit