Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 24/11/2018.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland

Topklasse designwoning! Deze zeer mooie, ruime en moderne vakantiewoning met open haard staat aan de buitenrand van een kleinschalig vakantiepark in Zuid-west Drenthe. U heeft uitzicht op bossen en weide, hierdoor ervaart u veel privacy. In de woning is het zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen heerlijk vertoeven.

In de eerste plaats is vakantiebungalow Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland gelegen in de plaats Zorgvlied, het gebied Drenthe En Drenthe en het land Nederland. In de mooie omgeving van Drenthe En Drenthe is van alles te zien, je kunt in het gebied rondom Zorgvlied overdag aangenaam fietsen en s'avonds bij zonsondergang gezellig dineren.

Allereerst heeft het vakantiebungalow Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland een zwembad, wat natuurlijk lekker vertoeven is. Een mogelijkheid is om - terwijl je ligt te dobberen op je luchtbed - een heerlijke cocktail te drinken. Daarbij is de keuken voorzien van een koelkast, magnetron en vaatwasser. Verder heeft deze vakantiewoning een eigen tuin. Bovendien is een tv voorhanden, je hoeft je dus geen moment niet te vervelen op deze vakantiebestemming!

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Magnetron
  • Tuin
  • Vaatwasser
  • Zwembad op park
  • Tv

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit