Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 28/07/2018.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland

Topklasse designwoning! Deze zeer mooie, ruime en moderne vakantiewoning met open haard staat aan de buitenrand van een kleinschalig vakantiepark in Zuid-west Drenthe. U heeft uitzicht op bossen en weide, hierdoor ervaart u veel privacy. In de woning is het zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen heerlijk vertoeven.

Allereerst is vakantiebungalow Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland gelegen in de plaats , het gebied Drenthe En Drenthe en het land . In de mooie omgeving van Drenthe En Drenthe is van alles te beleven, je kunt overdag aangenaam een rondjefietsen in de omgeving van en s'avonds bij zonsondergang gezellig dineren.

In de eerste plaats zijn de voorzieningen in de keuken een koelkast, magnetron en vaatwasser. Tevens is een tv voorhanden, je hoeft je dus niet te vervelen in dit vakantiehuis! Ook is een tuin bij deze vakantiewoning een extra luxe. Tot slot is één van de faciliteiten van vakantiebungalow Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland een zwembad, hierdoor kun je altijd heerlijk tot rust komen. Een optie is om - terwijl je ligt te dobberen op je luchtbed - een goed boek te lezen.

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Magnetron
  • Tuin
  • Vaatwasser
  • Zwembad op park
  • Tv

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit