Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland

  ,

  Prijzen & Beschikbaarheid

  Vakantiehuis is beschikbaar op en/of rondom uw gewenste aankomstdatum 29/09/2018.

AanbiederPrijzen 

Over vakantiehuis Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland

Topklasse designwoning! Deze zeer mooie, ruime en moderne vakantiewoning met open haard staat aan de buitenrand van een kleinschalig vakantiepark in Zuid-west Drenthe. U heeft uitzicht op bossen en weide, hierdoor ervaart u veel privacy. In de woning is het zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen heerlijk vertoeven.

Om mee te starten is vakantiewoning Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland gelegen in de plaats Zorgvlied, het gebied Drenthe En Drenthe en het land Nederland. In de mooie omgeving van Drenthe En Drenthe is van alles te ondernemen, je kunt in het gebied rondom Zorgvlied overdag aangenaam een rondje fietsen en s'avonds romantisch uit eten bij zonsondergang.

In de eerste plaats is een tv aanwezig, je hoeft je dus niet te vervelen in dit vakantiehuis! Ook is 1 van de faciliteiten van groepsaccomodatie Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland een zwembad, wat vanzelfsprekend heerlijk vertoeven is. Een mogelijkheid is om - liggend op je strandstoel bruin te worden in de zon - een goed boek te lezen. Daarbij is de keuken voorzien van een koelkast, magnetron en vaatwasser. Verder heeft deze vakantiebungalow een eigen tuin.

Faciliteiten

  • Koelkast
  • Magnetron
  • Tuin
  • Vaatwasser
  • Zwembad op park
  • Tv

Kaart

Bekijk de ligging van vakantiehuis Vakantiehuisje DG101 Zorgvlied, Nederland op de kaart, in de omgeving van , .


Vertrouwde aanbieder

Fantastisch ligging

Goede prijs/kwaliteit