Vakantiehuis Ardennen Vrije Vakantiehuizen in Ardennen!

18 1-60
  Ortho, België
AanbiederPrijs
€6.119
per weekend

Bijgewerkt: Vandaag
9 2-20
Bijgewerkt: Vandaag
4 2-15
Bijgewerkt: Vandaag
10 2-19
  Lierneux, België
AanbiederPrijs
€1.105
per weekend

Bijgewerkt: Vandaag
5 2-14
  Gouvy, België
AanbiederPrijs
€1.111 - €1.131
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
8 9
  Aywaille, België
AanbiederPrijs
€1.124
per week
€683
per weekend
€736
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
1
  Stoumont, België
AanbiederPrijs
€1.168
per week
€779
per weekend
€885
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
8 6
  Stoumont, België
AanbiederPrijs
€402
per week
€362
per weekend
€365
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
15 10
  Durbuy, België
AanbiederPrijs
€534
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
6 2
  Aywaille, België
AanbiederPrijs
€698
per week
€441
per weekend
€475
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag

Vakantieparken in de omgeving van Ardennen

Landal Village l'Eau d'Heure
Vakantiepark

Landal Village l'Eau d'Heure

  Froidchapelle, België (+35.7km)

Vakantiehuizen Ardennen

Vakantiehuisje Ardennen

In het zuidoostelijk deel van België ligt een heuvelachtig en bosrijk gebied beter bekend als de Ardennen. In deze bosachtige regio vindt u rust in de soms ruige natuur. De op zijn tijd wilde riviertjes zijn aantrekkelijk voor de sportieve mens om het gebied per kano te ontdekken! Talloze vakantiehuizen en appartementen zijn via VrijeVakantiehuizen.nl in de Ardennen te huur. Of u nu kiest voor het huren van een eenvoudige trekkershut op een camping, voor het huren van een groepsaccommodatie of voor het huren van een vakantievilla in een dorp, u bent zo in de natuur van de Ardennen!

Gezien de populariteit van de ardennen zijn er relatief veel vakantiehuisjes te vinden. Een vakantiehuis in de ardennen is dus zo gevonden. Alle vakantiehuizen die u op deze pagina vindt zijn direct te boeken voor de getoonde prijs. Er kunnen eventueel nog wat extra kosten bij komen. Gezien de ardennen bestaat uit ruig en bosrijk gebied is het belangrijk om goed schoeisel mee te nemen als u van plan bent om de natuur in te gaan. De ardennen is een massief gebied van heuvel en bossen. De mooiste steden in de ardennen zijn:

Enkele weetjes over de ardennen:

  • Ontstaan 350 miljoen jaar geleden
  • Ongeveer 900 inwoners per km²
  • Spreid uit over 3 landen (België, Frankrijk en Luxemburg)
  • 7 natuurparken (5 Belgische, 1 Franse en 1 in Luxemburg)
  • Meer dan 70 soorten zoogdieren, 150 soorten vogels, 10 soorten reptielen en 16 soorten amfibieën
  • Meer dan 10.000 soorten paddenstoelen
  • Meer dan 1100 wandelroutes
  • 7 meren en 23 rivieren
  • Hoogste punt 694 meter
  • Gemiddelde maximum temperatuur in juni 25 graden.

Kies voor een sportieve vakantie en huur een chalet in de Ardennen

Neem het natuurgebied De hoge Venen in de buurt van Spa! Trek daar de heuvels in die soms tot wel 700 meter hoogte reiken. Of drink zuiver water van de Peter de Grote bron in het centrum van Spa, de stad die bekend geworden is door het zuivere bronwater. In de dorpen van het Franstalige Wallonië worden vele toeristische activiteiten georganiseerd: u kunt er grotten bekijken, u kunt gaan raften op een wild riviertje: bedwing er maar eens de Ourthe met zijn wildwater klasse I en ontdek hoe ueen rivier vanuit een raft(boot) op een geweldige manier kunt bevaren. Ook sportieve mountainbikers kunnen zich er uitleven op de talloze smalle en steile weggetjes en bospaden; een andere manier van ontdekken dus. Of misschien is toch het wandelen door de heuvels wel uw uitdaging, want wandelaars kunnen er hun hart ophalen aan de mooie vergezichten en natuurlijk de zuivere (bos)lucht opsnuiven!

Huur een vakantiehuisje in de heuvels tussen Luik en Luxemburg

VrijeVakantiehuizen.nl biedt tal van huurhuizen en appartementen voor elk seizoen. Bekende plaatsen als Namen en Spa zijn geliefd. Huur een bungalow in de bossen rondom Bastenaken (Bastogne) en duik in de geschiedenis van die stad of bekijk vanaf een heuvel het geweldige landschap langs de Luxemburg/Duitse grens. Bekijk de stuwdammen en spaarbekkens in de omgeving van Eupen en Malmedy en huur juist daar in de buurt een vakantiehuis. Maak een uitstapje naar het Duitse Monschau of huur als alternatief in de winterperiode een last minute chalet in de Ardennen om er met uw kinderen te spelen in de sneeuw! Glijd met een sleetje naar beneden om vervolgens te genieten van een warme kop chocolademelk in de goed uitgeruste keuken van uw appartement of vakantiechalet! Het kan allemaal zo eenvoudig worden gerealiseerd. Het enige onvoorspelbare blijft natuurlijk het weer; zekerder is echter de keuze voor het huren van een vakantiehuis in de Ardennen omdat het dichtbij Nederland ligt en u er echt even in het buitenland vertoeft.

De Ardennen is over het algemeen dunbevolkt, afgezien natuurlijk de grotere plaatsen aan de rand met de stadse drukte zoals Luik, Namen en Charleroi. Ook een trip naar het Groothertogdom Luxemburg is zeker goed voor een dagtocht!! Mogelijkheden genoeg om dat alles vanuit uw gehuurde vakantiehuis te gaan verkennen... trek dus de Ardennen in!

Gerelateerde vakantiehuis gidsen