Bewaar zoekopdracht

Vakantiehuizen 12 Personen | Keuze uit 79 Aanbieders

⏱️ Bespaar tijd: zoek bij 79 aanbieders tegelijk. 🏡 Alléén vrije vakantiehuizen. 💶 Vergelijk prijzen. 🔒 Boek betrouwbaar bij uw vertrouwde aanbieder. ✉️ Gratis zoekservice: updates per mail.

133 2-12
Bijgewerkt: Gisteren
161 1-24
  Bant, Nederland
AanbiederPrijs
€2.827
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
99 1-24
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
106 1-18
Bijgewerkt: Gisteren
286 1-16
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
320 1-24
Bijgewerkt: Gisteren
123 1-16
  Aalden, Nederland
AanbiederPrijs
€904 - €1.044
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
1033 1-20
  Ravenstein, Nederland
AanbiederPrijs
€2.448
per week
€1.761
per weekend
€1.653
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
177 1-20
  Assen, Nederland
AanbiederPrijs
€2.250
per week
€1.321
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
151 1-16
Bijgewerkt: 3 dagen geleden
Bijgewerkt: 3 dagen geleden
131 1-16
  Didam, Nederland
AanbiederPrijs
€1.474
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
86 1-24
Bijgewerkt: Gisteren
92 1-12
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
18 1-24
  Aalten, Nederland
AanbiederPrijs
€3.397
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
264 2-19
  Mill, Nederland
AanbiederPrijs
€2.392
per weekend
€2.070 - €2.205
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
94 1-22
Bijgewerkt: Gisteren
247 1-16
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren

Uw vakantiehuis nog niet gevonden?

Vul uw e-mailadres in en ontvang een melding zodra wij nieuwe vakantiehuizen voor u gevonden hebben. Deze service is gratis.

Vakantiehuis 12 personen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 12 personen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantiehuisjes voor 12 personen en meer van de meeste bekende aanbieders. En het goede nieuws is dat alle vakantiehuisjes die je vindt ook direct te boeken zijn..Over het algemeen zijn er in Nederland erg veel vakantiehuizen te vinden die geschikt zijn voor 12 personen. Wat dat betreft is er genoeg keuze. Hou er wel rekening mee dat over het algemeen een vakantiehuis voor 12 personen niet helemaal geschikt is voor daadwerkelijk 12 personen als je van ruimte en privacy houdt. Alle vakantiehuizen die u kunt vinden zijn verspreid over heel Europe. Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 12 personen in Nederland? Vul dan in het linker menu als locatie Nederland in

Vakantiehuis 12 personen Nederland

Nederland is een veelzijdig vakantieland waar u alle kanten op kunt. Van de waddeneilanden tot de veluwe en alles daar tussenin. Een 12 peroons vakantiehuis in Nederland vinden is dan ook geen moeilijke opgave. Een aantal populaire regio's in Nederland:

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 12 personen in een specifieke provincie? Neem dan eens een kijkje in het volgende overzicht:

Bent u op zoek naar een vakanthuis of groepsaccomodatie in Nederland voor meer of minder dan 12 personen? Neem dan een kijkje in het volgende overzicht:

Huis huren 12 personen

Een huis huren voor 12 personen is dankzij het overzicht op deze pagina niet zo moeilijk meer. Kies de omgeving of plaats waar u een huis wilt huren voor 12 personen en boek direct uw vakantie. Alle gevonden huisjes kunt u namelijk direct huren. Weet u nog niet precies waar u een huisje wilt huren? Kijk dan aan de linkerkant van het menu, hier staan enkele populaire plaatsen uitgelicht. 

Groepsaccommodatie 12 personen

Groepsaccommodaties voor 12 personen zijn ruimschoots aanwezig in Nederland. Een groepsaccommodatie wijkt meestal iets af van een standaard vakantiehuis. Zo zijn groepsaccommodaties meer geschikt voor groepen jongeren. De meeste particuliere verhuurders hebben liever geen jongeren in hun accommodatie i.v.m. schade en overlast. Specifieke groepsaccommodaties zijn hier op ingericht zodat ook groepen vrienden een accommodatie kunnen boeken. Let er echter altijd wel op dat een accommodatie geschikt is voor jongeren. Vaak staat dit duidelijk aangegeven. 

Vakantieboerderij 12 personen

Een vakantieboerderij voor 12 personen is weer eens iets anders dan een standaard vakantiehuisje. Een vakantieboerderij is over het algemeen ruim opgezet en heeft vooral rondom de boerderij veel ruimte. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Zo kunnen de kinderen lekker buiten spelen op het grote erf en de ouders genieten van een drankje op het grote tuinterras. Soms komt het voor dat er nog activiteiten op de boerderij voorkomen. Denk aan kippen of enkele koeien. Dit maakt een vakantieboerderij natuurlijk een spannende vakantie voor de kinderen. Hoewel je natuurlijk wel van het boerderij leven moet houden. 

Villa 12 personen

Bij een villa voor 12 personen denk je al snel aan een zwembad, jacuzzi, enorme slaapkamers en luxe bedden. Een villa is natuurlijk wel de meeste relaxte manier om je vakantie door te brengen. Uiteraard hangt daar ook een prijskaartje aan. Hoewel er genoeg betaalbare villa’s te vinden zijn. Hoe meer personen hoe lager de prijs. Over het algemeen is een vakantiehuisje voor 12 personen vrij krap voor 12 personen maar in een heuse villa heb je dat probleem niet.

Naast grote kamers, een zwembad en wellicht jacuzzi hebben villa’s over het algemeen een grote tuin met bijbehorend terras. Zo kun je genieten van rust en privacy. Villa’s zijn vaak los te boeken via een particuliere verhuurder aangesloten bij een tussenpartij. Maar je kunt ook veel villa’s vinden op 1 van de honderden vakantieparken die ons land rijk is.

Boek nu je vakantie of weekend weg met 12 personen

Ben je helemaal klaar om op vakantie te gaan? Of je nu in Nederland blijft of op zoek bent naar een vakantiehuisje voor 12 personen in het buitenland, bij ons ben je op het juiste adres. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van verschillende accommodatietypes. Een vakantiehuisje is toch even iets anders dan een vakantieboerderij of een heuse vakantie villa. Wij hebben alle vakantiehuisjes voor 12 personen voor jou op een rijtje gezet. En dankzij onze samenwerking met bekende vakantieaanbieders zijn alle vakantiehuisjes die u vindt ook direct te boeken. Dat is wel zo makkelijk!

Bent u op zoek naar een grotere of kleinere accommodatie? Kijk dan ook eens in het volgende overzicht: