Bewaar zoekopdracht

Groepsaccommodaties 30 Personen | Keuze uit 79 Aanbieders

⏱️ Bespaar tijd: zoek bij 79 aanbieders tegelijk. 🏡 Alléén vrije vakantiehuizen. 💶 Vergelijk prijzen. 🔒 Boek betrouwbaar bij uw vertrouwde aanbieder. ✉️ Gratis zoekservice: updates per mail.

Bijgewerkt: Vandaag
155 1-48
Bijgewerkt: Vandaag
90 1-32
Bijgewerkt: Vandaag
80 1-48
  Bant, Nederland
AanbiederPrijs
€4.407
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
103 1-35
Bijgewerkt: Vandaag
220 1-44
  Kloosterzande, Nederland
AanbiederPrijs
€5.634
per week
€3.011
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
125 1-30
  Holwerd, Nederland
AanbiederPrijs
€2.251
per week
€1.746
per weekend
€1.915
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
106 1-32
Bijgewerkt: Vandaag
102 1-32
Bijgewerkt: Vandaag
106 1-34
  Ellemeet, Nederland
AanbiederPrijs
€5.008
per week
€2.734
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
148 1-34
Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
79 1-42
  Braamt, Nederland
AanbiederPrijs
€2.014
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
116 40
Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
39 1-40
  Mander, Nederland
AanbiederPrijs
€3.202
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
81 1-40
Bijgewerkt: Vandaag
102 1-40
Bijgewerkt: Vandaag
19 1-40
  Vinkeveen, Nederland
AanbiederPrijs
€4.928
per week
€3.199
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
55 60
  Lemmer, Nederland
AanbiederPrijs
€3.770
per weekend
€5.400
per midweek
€7.185
per lang weekend

Bijgewerkt: Vandaag

Uw vakantiehuis nog niet gevonden?

Vul uw e-mailadres in en ontvang een melding zodra wij nieuwe vakantiehuizen voor u gevonden hebben. Deze service is gratis.

30 Persoons Vakantiehuis

Vakantiehuis 30 personen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 30 personen? Bij Vrijevakantiehuizen.nl stellen we u een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen voor 30 personen voor. Of u nu met uw vrienden, de familie of uw bedrijf er tussenuit wilt, bij ons vindt u een passende vakantiewoning voor 30 personen. Deze bieden de ideale omgeving voor vakantie vieren, het organiseren van een familiefeest, een schoolkamp of voor teambuilding activiteiten. Het voordeel voor u is dat u kunt vergelijken tussen verschillende aanbieders. Zo vindt u altijd de juiste prijs. Daarnaast zijn alle vakantiehuizen die u kunt vinden per direct te boeken. Een aantal populaire gebieden in Nederland waar u een groepsaccommodatie voor 30 personen kunt boeken:

Nederland heeft uiteraard nog veel meer mooie plekjes. De meeste vankantiehuizen voor 30 pesonen zijn vakantieboerderijen. Het voordeel is dat hier vaak een groot stuk grond bij zit waar u lekker kunt zitten met de gehele groep. Een 30 persoons vakantiehuis is wel schaars ten opzichte van kleinere accommodaties. Mocht u geen accommodatie voor 30 personen kunnen vinden is het wellicht ook een optie om twee nabijgelegen accommodaties voor 15 personen te huren. 

Groepsaccommodatie 30 personen

Steeds vaker kiezen groepen voor een groepsaccommodatie voor hun vakantie. Zo verblijft u allemaal samen in één accommodatie. Natuurlijk geniet u van aparte slaapkamers en badkamers. Een vakantiehuis voor 30 personen is erg passend als u met uw organisatie een uitje aan het plannen bent. Zo heeft u alle ruimte voor het houden van brainstormsessies, als ook teambuilding activiteiten. Ook als u met de hele familie op vakantie gaat, biedt een vakantiewoning voor 30 personen voldoende ruimte voor alle opa’s, oma’s, ooms, tantes en kleinkinderen. Maar natuurlijk is een groepsaccommodatie voor 30 personen ook geschikt als u met een vriendengroep, een sportclub of juist verschillende gezinnen een trip aan het plannen bent. De meeste groepsaccommodaties voor 30 personen zijn vrij luxe.

Huis huren 30 personen

Bij ons kunt u de mooiste, leukste en meest bijzondere vakantiehuizen voor 30 personen huren. Wij hebben een uniek aanbod van groepsaccommodaties, vakantiehuizen en kampeerboerderijen voor u verzameld. Zo kunt u een huis voor 30 personen huren in bijvoorbeeld een voormalige gereformeerde kerk die tot een groepsaccommodatie is omgetoverd. Voor een oude bollenschuur die is opgeknapt. Of voor een drijvende accommodatie met een riviercruiseschip. In boerderijen die in een vakantiehuis zijn veranderd, vindt u vaak nog oude stijlelementen toen de boerderij nog als boerderij in gebruik was. 

U kunt verder natuurlijk aangeven of u op zoek bent naar een huisje voor 30 personen of juist een luxe verblijf met bijvoorbeeld wellnessfaciliteiten zoals een jacuzzi of een sauna. Want ook dat vindt u in ons assortiment: vakantievilla’s. En natuurlijk ontbreekt het vakantiehuis voor 30 personen met zwembad niet. Geniet van de luxe waar u naar op zoek bent! Alle voorgestelde accommodaties beschikken over volop ruimte. Zowel in de vakantiewoning voor 30 personen, als erom heen. Zo heeft u alle ruimte als u bijvoorbeeld een groepsactiviteit wilt houden. 

Vakantiewoning 30 personen Nederland

In ons aanbod voor een vakantiewoning voor 30 personen vindt u accommodaties door het hele land. Of u nu wilt genieten van de natuurlijke omgeving vol bos en heide van de Veluwe met volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Of juist van het strand, de zee en de duinen in het Zeeuwse landschap. Waar u heerlijk kunt genieten van een strandwandeling of juist een dagje zon en zee. 

Door heel Nederland staan vakantiewoningen voor 30 personen. Soms op afgelegen plekken, soms juist midden in het dorpse of stadse leven. Ook vindt u in ons aanbod voor een vakantiewoning voor 30 personen accommodaties aan het water. Hier geniet u volop van watersportmogelijkheden. Natuurlijk heeft u vanuit de groepsaccommodaties voor 30 personen altijd ook mogelijkheden om culturele activiteiten te ondernemen. De steden in de omgeving bieden musea, attractieparken en lokale bezienswaardigheden.

Maar wij kijken verder dan alleen Nederland. Ook voor een groepsaccommodatie voor 30 personen in omliggende landen kunt u bij ons terecht. Als u op vakantie wilt met een groot gezelschap naar bijvoorbeeld de Belgische Ardennen, de bergen van Oostenrijk of het Franse platteland, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij tonen u alleen vakantiewoningen van betrouwbare aanbieders.  

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 30 personen in een specifieke provincie? Neem dan eens een kijkje in het volgende overzicht:

Bent u op zoek naar een vakanthuis of groepsaccomodatie in Nederland voor meer of minder dan 30 personen? Neem dan een kijkje in het volgende overzicht:

Vakantieboerderij 30 personen

Als u met een groot gezelschap op vakantie gaat, wilt u natuurlijk dat er volop ruimte is voor de hele groep. Wij bieden u daarom vakantieboerderijen voor 30 personen met voldoende privacy, ondanks dat u met een grote groep weg bent. Kies voor een vakantieboerderij voor 30 personen waarbij alles in één accommodatie gevestigd is. Ook zijn er mogelijkheden waarbij de vakantieboerderij uit meerdere gebouwen en/ of bijgebouwen bestaat. Zo worden bijvoorbeeld de slaapgedeelten gescheiden van het woon-/leefgedeelte. Verder worden er vakantiehuizen van verschillende verdiepingen aangeboden. 

Villa 30 personen

Welk villa voor 30 personen u ook uitzoekt, ze bevatten allemaal verschillende slaapkamers en badkamers. Ook heeft u een leefgedeelte met een (open) keuken. En natuurlijk ontbreekt een buitenruimte niet. In de tuin is een terras en vaak volop ruimte om te spelen en rennen. Wilt u een villa voor 30 personen met zwembad? Die komt u ook tegen in de selectie op onze website. En gaan er mensen met een lichamelijke beperking mee op vakantie? Dat is geen enkel probleem. Selecteer dan een groepsaccommodatie voor 30 personen die rolstoelvriendelijk is. En aangepaste voorzieningen heeft.  

Groepsactiviteiten tijdens het verblijf

De ligging van de vakantiewoningen voor 30 personen zorgt ervoor dat er altijd mogelijkheden zijn om groepsactiviteiten te ondernemen. Dit kan of in de groepswoning zelf of in de omgeving. Maak bijvoorbeeld een rondvaart, ga surfen of bezoek een escaperoom. Ook behoren mogelijkheden zoals het bezoeken van een zwemparadijs, een rondleiding door een museum of een georganiseerde wandeltocht met de boswachter tot de opties. Het kan soms lastig zijn om activiteiten voor een grote groep te bedenken. Als op zoek bent naar inspiratie voor groepsactiviteiten, kunnen de servicemedewerkers u natuurlijk ideeën geven. Zo weet u precies wat er in de specifieke omgeving van het vakantiehuis voor 30 personen van uw keuze te doen is. 

Heeft uw groep een andere omvang? Neem dan eens een kijkje bij onze vakantiehuizen met groepsaccommodaties voor: