Algemene voorwaarden

VrijeVakantiehuizen.NL is een dienstverlening van HJ Webdevelopment (Kamer van Koophandel: 58832009). Door gebruik te maken van deze dienstverlening gaat u akkoord met de geldende voorwaarden. Deze staan hieronder geformuleerd. De algemene voorwaarden kunnen onderhevig zijn aan tussentijdse veranderingen. De laatste wijziging in de algemene voorwaarden was op 09 juni 2016.

Vakantiehuizen huren

Wij tonen slechts een overzicht van vakantiehuizen, wij verhuren zelf geen vakantiehuizen. Heeft u dus een vraag en/of opmerking over een boeking en/of vakantiehuis, neem dan contact op met de betreffende aanbieder.

Prijzen & Beschikbaarheid

Wij ontvangen continue de laatste prijs- en beschikbaarheidsinformatie van onze aanbieders. Het kan voorkomen dat de data niet klopt. Raadpleeg daarom voor de juiste en up-to-date prijs- en beschikbaarheidsinformatie van een vakantiehuis altijd de website van de aanbieder.

Functioneren van VrijeVakantiehuizen.NL

HJ Webdevelopment is iedere dag bezig om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Echter kunnen wij geen garantie geven dat alles optimaal werkt. Zo kunnen er externe problemen voordoen waar wij niet direct invloed op hebben. We behouden ons dan ook het recht deze dienst te allen tijde stop te zetten of te veranderen, wanneer wij aanhoudende externe problemen ondervinden.

Risico & aansprakelijkheid

HJ Webdevelopment is niet aansprakelijk voor schade, uit welke oorzaak dan ook ontstaan aan zaken of personen veroorzaakt door of in verband met het gebruiken van onze diensten. Het gebruik maken van onze diensten is volledig op eigen risico.