Uitleg: ontdek de voordelen van VrijeVakantiehuizen.nl

Ontdek de voordelen voor u door VrijeVakantiehuizen.nl te gebruiken voor het zoeken naar een geschikt vakantiehuis.

1) U bespaart veel tijd

Vindt u het zoeken naar een geschikt vakantiehuis ook zo vermoeiend? Eindeloos zoeken op websites van tientallen verschillende vakantiehuisaanbieders. En dan nog steeds geen geschikt vakantiehuis gevonden?

U zoekt op VrijeVakantiehuizen.nl in 79 vakantiehuisaanbieders tegelijk. Hierdoor bespaart u veel tijd.

2) U vindt meer geschikte vakantiehuizen

Vindt u het ook vervelend om altijd op een specifieke datum te moeten zoeken? Vaak zijn vakantiehuizen wél beschikbaar, maar niet te boeken op de exacte datumrange. Hierdoor mist u vele opties.

U zoekt op VrijeVakantiehuizen.nl een aantal dagen rondom uw geselecteerde datum. Hierdoor vindt u meer geschikte vakantiehuizen.

3) Minder frustratie voor u

Heeft u na eindeloos zoeken eindelijk een geschikt vakantiehuis gevonden... blijkt deze niet meer beschikbaar te zijn op uw gewenste data!

U zoekt op VrijeVakantiehuizen.nl alléén in beschikbare vakantiehuizen. Geen frustratie meer dat uw gewenste vakantiehuis niet meer vrij blijkt te zijn.

4) U krijgt een duidelijk beeld van de prijzen per periode

U krijgt meerdere prijzen te zien bij elk vakantiehuis. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de prijzen rondom uw geselecteerde datum.

Het kan zijn dat de prijs voor uw gewenste periode (week/midweek/weekend) ontbreekt. Dit betekent niet dat het vakantiehuis niet voor die periode te boeken is! Vakantiehuisaanbieders geven niet alle prijzen per periode aan ons door. Bekijk daarom altijd de actuele prijzen & beschikbaarheid van een vakantiehuis bij de aanbieder.

5) U boekt bij uw vertrouwde aanbieder

Alle vakantiehuizen die op onze website staan worden aangeboden door bekende, vertrouwde aanbieders. U boekt altijd rechtstreeks bij de door uw gewenste vakantiehuisaanbieder.

De meeste aanbieders zijn aangesloten bij de ANVR of SGR. Kijk altijd op de website van de betreffende aanbieder voor meer informatie.

6) Actuele prijzen en beschikbaarheidsinformatie

Door de dagelijkse update van prijs- en beschikbaarheidsinformatie kunt u vertrouwen op nauwkeurige en actuele gegevens tijdens uw zoektocht naar een vakantiehuis.

7) Gratis zoekservice

U kunt op elke pagina uw zoekopdracht bewaren. U ontvangt vervolgens een e-mail zodra wij nieuwe vakantiehuizen voor u gevonden hebben. Hier hoeft u niks voor te doen. Deze service is en blijft volledig kosteloos. U kunt uw zoekopdrachten beheren via "mijn zoekopdrachten".

8) U zoekt anoniem

Wij respecteren de privacy van u als bezoeker en slaan daarom geen persoonlijke gegevens van u op. De gegevens die u invult bij een boeking op de site van de aanbieder kunnen wij niet inzien. De betreffende aanbieder is daarom ook zelf verantwoordelijk om veilig om te gaan met uw persoonsgegevens. U kunt dus volledig anoniem een vakantiehuis zoeken op VrijeVakantiehuizen.nl.

9) Verminder stress: filter slechts één keer voor alle aanbieders

Geen zin meer om telkens hetzelfde filter in te vullen bij elke aanbieder? Begrijpelijk! Gelukkig hoeft u dat niet meer te doen. Met onze handige functie hoeft u het filter maar één keer in te stellen. Kies uw data, verblijfsduur, aantal personen, prijs en locatie, en wij onthouden het voor u. Zo kunt u bij elke aanbieder meteen de resultaten zien die aan uw wensen voldoen, zonder gedoe. Bespaar tijd en moeite, en vind snel wat u zoekt. Welkom bij het gemak van stressvrij zoeken!