Bewaar zoekopdracht

Vakantiehuizen in Luxemburg | Keuze uit 79 Aanbieders

⏱️ Bespaar tijd: zoek bij 79 aanbieders tegelijk. 🏡 Alléén vrije vakantiehuizen. 💶 Vergelijk prijzen. 🔒 Boek betrouwbaar bij uw vertrouwde aanbieder. ✉️ Gratis zoekservice: updates per mail.

6 3
  Hosingen, Luxemburg
AanbiederPrijs
€885 - €1.010
per week

Bijgewerkt: 3 dagen geleden
5 16
  Hosingen, Luxemburg
AanbiederPrijs
€3.045 - €3.215
per week

Bijgewerkt: Gisteren
1 2
Bijgewerkt: Gisteren
0 8
Bijgewerkt: Gisteren
1 4
  Hosingen, Luxemburg
AanbiederPrijs
€1.011 - €1.092
per week

Bijgewerkt: Gisteren

Uw vakantiehuis nog niet gevonden?

Vul uw e-mailadres in en ontvang een melding zodra wij nieuwe vakantiehuizen voor u gevonden hebben. Deze service is gratis.

Vakantiehuizen luxemburg

Vakantiehuizen Luxemburg

Het Groothertogdom Luxemburg is met ruim 2500 vierkante kilometers (ter vergelijking: Drenthe heeft ongeveer 2600 vierkante kilometer) het op een na kleinste land van de Europese Unie en heeft ongeveer een half miljoen inwoners. De hoofdstad draagt ook de naam Luxemburg en is net als het land een bezienswaardigheid op zich. Het is vanuit Nederland gezien dichtbij en ideaal als vakantiegebied. Er worden verschillende talen gesproken en met name het Luxemburgs, een aan het Duits verwante taal. Verder wordt er Duits en Frans gesproken, het Engels (vooral) en het Nederlands wordt er soms begrepen. U kunt er wat dat betreft dus alle kanten op en daarom een bijzonder land om te gaan ontdekken!

Het noorden van Luxemburg is onderdeel van de Ardennen. Het gebied is een heuvellandschap met beboste bergen en de Kneiff vormt het hoogste punt van het land met 560 meter. In de omgeving zijn de edelherten en wilde zwijnen te zien in de rijke flora en fauna van de natuurparken. De riviertjes de Our en de Sure liggen idyllisch in het landschap en een ontspanningsbron voor de toerist. Huur er een vakantiehuis om vandaar uit het rijke landschap te gaan ontdekken!

Het zuidelijke deel is meer geschikt voor de landbouw en in die omgeving ligt ook de hoofdstad Luxemburg. Naast het gebruik van de auto kunt u het land per bus en trein doorkruisen en dat biedt allerlei mogelijkheden om vanuit uw gehuurde vakantiehuis Luxemburg te verkennen.

Vakantiehuisje in Luxemburg stad

In de hoofdstad Luxemburg woont 80% van de inwoners. Het is een handelsstad en vele banken hebben zich er gevestigd. De binnenstad met de oude wijken staat evenals de bijzondere verdedigingswerken op de wereld erfgoedlijst van de Unesco. Een kijkje zeker waard, omdat Luxemburg bij de Nederlanders vooral bekend staat als het land van de lage belastingen en van de radio en televisie organisaties. Het bekende RTL vindt zijn oorsprong bijvoorbeeld in Luxemburg! Bekende personen uit Luxemburg zijn naast de voorzitter van de Europese Commissie, de heer Juncker, vooral ook de gebroeders Schleck als we van wielrennen houden. Luxemburg-stad heeft veel meer te bieden: het centrum kenmerkt zich door statige (bank)gebouwen en bijzondere shops, anders dan de bekende winkelketens! Bekijk de O.L.V. kathedraal, de Adolfsbrug met zijn prachtige boogconstructie of ga naar de wisseling van de wacht bij het paleis van de Hertog! Een prachtig stukje cultuur zo maar in de binnenstad van Luxemburg! U bent vanuit uw vakantie appartement bovendien dichtbij de musea voor moderne kunst of op natuurhistorisch gebied. Het bijzondere treinstation heeft internationale verbindingen met alle buurlanden en in 2 uur bent u zo met de TGV in Parijs. En zelfs het nabij gelegen vliegveld Findel is een kijkje waard! Kortom: in uw gehuurde appartement in Luxemburg stad zit u centraal in Europa!