Vakantiehuis Kopen - Zoek in alléén Vrije Vakantiehuizen

Bekijk de beschikbare vakantiehuizen én ontdek uw ideale vakantiehuis om te kopen. Plan geheel vrijblijvend een bezichtiging of vraag de brochure aan.

421

Bestaand: Boslodge Silva (kavel 122)

Garderen, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel, wellness, inventaris en tuinaanleg

Boslodge Silva (kavel 122)  De Boslodge Silva biedt ruimte voor 4 of 5 personen is zo goed als nieuw en zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Deze luxe vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de Gelderse natuur. Dit kavel (nummer 122) is voorzien van een volledig aangelegde tuin en berging. Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, inventaris, berging en tuinaanleg. Op Resort Veluwe. Gelegen op de Veluwe (Garderen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€234.999,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Module Exclusief

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief inventaris

Module Exclusief Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel (k.k.). Aankoop inventaris mogelijk. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Vakantiehuizen met wellness zijn zeer populair bij vakantiegasten. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€144.675,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Boslodge Silva (kavel 122)

Garderen, Gelderland,
Recreatiewoning

Boslodge Silva Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Het chalet wordt compleet aangeboden met: Berging 2x2 incl stroom en water/afvoer, volledig inventaris en een airco. Op park Resort Veluwe Gelegen in Garderen, provincie Gelderland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€234.999,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Nieuw: Module Notario Deluxe

Lichtenvoorde, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Module Notario Deluxe De Module Notario Deluxe is een moderne vakantiewoning geschikt voor 4 of 6 personen. De vakantiewoning heeft een natuurlijke uitstraling en is gelegen op een ruime kavel, wat zorgt voor veel ruimte rondom de woning. Optioneel is het buitengedeelte te voorzien van privé wellness en/of kindvriendelijke faciliteiten zoals een trampoline en een omheining. Dit maakt van de Module Notario Deluxe de ideale vakantiewoning, voor elk verblijf. Het nieuwste type vakantiewoning in de Achterhoek Geschikt voor 4 of 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. De getoonde prijs is gebaseerd op de 4-persoons uitvoering. Deze vakantiewoning is ook beschikbaar in de 6-persoons variant. Beschikbaar op eigen koopgrond of huurgrond (k.k.) Aankoop inventaris mogelijk. Op Résidence Lichtenvoorde. Gelegen in de Achterhoek (Gelderland). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€190.950,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Nieuw: Module Limited Edition

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Module Limited Edition Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning inclusief eigen kavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€223.650,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Boslodge Silva (kavel 376)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

€224.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Module Noir

Wageningen, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Module Noir Getoonde prijs is vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Exclusief kavel. Geschikt voor 4 personen. Grote tuin met veel privacy. Op een huurkavel! Op Recreatiepark de Wielerbaan. Gelegen in Wageningen. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ideaal voor eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom.

Vanaf€126.450,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
521

Module 2.0 (Kavel 186)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

€215.000,-K.K.
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Boslodge Silva met sauna (kavel 17)

Garderen, Gelderland,
Recreatiewoning

€215.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Lodge Royal Eco (4 persoons)

Lage Vuursche, Utrecht, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Lodge Royal Eco (4 persoons) De Lodge Royal Eco is een luxe, duurzame vakantiewoning voor 4 of 6 personen. De vakantiewoning is volledig gasloos en gelegen op een ruime kavel, wat zorgt voor veel ruimte rondom de woning. De grote ramen in de Lodge Royal Eco zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. De vakantiewoning is zeer ruim opgezet en beschikt over een woongedeelte met eethoek, twee slaapkamers, een moderne badkamer en keuken met mechanisch afzuigsysteem. De Lodge Royal Eco kan indien gewenst uitgebreid worden met een eigen sauna, buitendouche en/of hottub. Geschikt voor 4 of 6 personen. Nog slechts enkele 6 persoons beschikbaar. Zeer grote tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna, hottub, buitendouche, berging. Hoog vast netto rendement mogelijk. Gelegen in Lage Vuursche (Utrecht). Vlakbij o.a. Amersfoort en Hilversum. Op korte afstand van het waterrijke gebied De Loosdrechtse Plassen. Zeer populaire woning om privégebruik en verhuur te combineren. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Zeer populaire toeristische locatie. Hoog netto rendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€378.250,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
422

Nieuw: Veluwe Hoeve met hottub

Beekbergen, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel, wellness en tuinaanleg

Veluwe Hoeve met hottub Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, hottub, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Prachtig gelegen direct aan de bosrand! De laatst beschikbare Veluwe Hoeve. 2 slaapkamers met 2 badkamers ensuite. Ook beschikbaar op huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark Beekbergen Gelegen op de Veluwe (Beekbergen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Combinatie met verhuur mogelijk. Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Combinatie met eigen gebruik mogelijk. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€265.425,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Boslodge Silva Wellness ( kavel 131 )

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

Let op mooie aanbieding: De eigenaar bied aan om 8,4% van de overdrachtsbelasting voor zijn rekening te nemen zodat u als koper voor 2% overdrachtsbelasting deze aankoop kunt doen.

€249.900,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Module special Wellness ( kavel 256 )

Beekbergen, Gelderland,
Recreatiewoning

€189.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Casa di Rialto (kavel 82)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

Casa di Rialto V6 Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats en het inventaris. Uit te breiden met een hottub, sauna en/of berging. Op Landgoed de Scheleberg. Gelegen in Lunteren, Gelderland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€135.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Bestaand: Boslodge Silva (kavel 15)

Garderen, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel, wellness, inventaris en tuinaanleg

Boslodge Silva  De Boslodge Silva biedt ruimte voor 4 of 5 personen is zo goed als nieuw en zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Deze luxe vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de Gelderse natuur. Dit kavel (nummer 15) is voorzien van een volledig aangelegde tuin, sauna en buitendouche. Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, inventaris, sauna, buitendouche en tuinaanleg. Op Resort Veluwe. Gelegen op de Veluwe (Garderen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€217.499,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
521

Ferox Basis (kavel 618)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

Ferox Basis Geschikt voor 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats en het inventaris. Inclusief 2x2 berging in de tuin. Uit te breiden met een hottub en/of  sauna. Op Landgoed de Scheleberg. Gelegen in Lunteren, Gelderland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€189.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Nieuw: Module Limited Edition

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Module Limited Edition Geschikt voor 6 personen met 3 slaapkamers. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel (k.k.). Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna of berging. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€153.650,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Sky (kavel 637)

Ede, Gelderland,
Recreatiewoning

€85.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Module Special met wellness

Berkhout, Noord-Holland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel, wellness en tuinaanleg

Module Special met wellness Naast de 'gewone' Module Special, nu ook te koop met wellness! De Module Special ligt direct aan het water en is uitgevoerd met een sauna, buitendouche en hottub. Deze zeer luxe vakantiewoning biedt plek aan maximaal 4 personen en is geschikt voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie van beide. Binnen vindt u 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een ruime woonkamer. Een royale tuin met terras maakt deze woning compleet. Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy, direct aan het water. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten, tuinaanleg, hottub, sauna en buitendouche Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Op Park Westerkogge. Gelegen vlak bij het Markermeer, IJsselmeer, Amsterdam en Hoorn. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar zonder wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Vakantiehuizen met wellness zijn zeer populair bij vakantiegasten. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€229.675,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Bestaand: Blokhut (kavel A2)

Cromvoirt, Noord-Brabant, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg en inventaris

Blokhut (kavel A2) De Blokhut (kavel A2) is een 4 persoons vakantiewoning op een mooi ruim kavel. Deze beschikt over 2 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, ruime keuken en mooie badkamer. Buiten geniet u op het terras van de ruime tuin rondom de vakantiewoning. Een ideale woning voor eigen gebruik als wel voor de verhuur. Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris optioneel. Op Résidence de Leuvert Gelegen in Brabant, vlakbij Den Bosch (Cromvoirt). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€225.000,-K.K.
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Lodge de Luxe (kavel 625)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

Mooie ligging aan de vijver met jacuzzi, sauna en buiten douche en doorkijk haard. Unieke plek op een van de mooiste parken van de veluwe. De eigenaar verkoopt de woning excl BTW met artikel 37.d wordt de BTW verlegd en de eigenaar neemt de overrdachtsbelasting van 10,4% voor zijn rekening 

€249.000,-V.O.N.
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Module 2.0 (kavel 654)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

€179.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
2

Tijdelijke actie: Waterlodge 2

Kotten, Gelderland, Nederland
Recreatiewoning

Tijdelijke actie 2-persoons Waterlodge:  5,5% vast (netto)rendement gedurende de eerste 3 jaar van uw investering. Gesitueerd aan de linker- en de rechteroever van de Binnenhaven bevinden zich 16 waterlodges geschikt voor 2 personen. Dankzij de ingenieuze indeling en architectuur krijgt het (zon)licht ruim baan, zowel binnen in de even sfeervolle als huiselijke woonkamer/keuken als buiten op het heerlijke overdekte terras. Vanuit de woonkamer leidt een schuifpui naar het afgeschermde terras, waar een kiezelpad naar het ruime waterterras kronkelt. Een rietkraag zorgt voor privacy en bescherming van vogels. Zomeravonden aan het water zijn eindeloos, geniet vanuit uw elektrisch gestookte hottub van het prachtige uitzicht op de nachtelijke hemel. Uitgelicht voor investeerders: Naast de uitgebreide gezondheidsvoordelen van wellness geniet u als investeerder in een 2-persoons waterlodge ook nog eens van 30% meer opbrengsten t.o.v. woningen zonder wellness. Dit komt door de grote interesse van stellen en ouderen die graag onze grensstreek willen verkennen en daarbij de benodigde ontspanning. Middels de hoge bezettingsgraad is dit type woning relatief snel terugverdiend.

€210.000,-v.o.n. ex BTW
Bekijken bij hofparkenverkoop.nl
421

Recreatiewoning

Bakel, Noord-Brabant, Nederland
4-persoons recreatiewoning

De 4-persoons recreatiewoning is ontworpen als een ideale en duurzame recreatiewoning voor een gemiddeld gezin, kleine vriendengroep of bijvoorbeeld twee stellen die er even tussenuit willen. U heeft keuze uit verschillende uitvoeringen van dit type woning; De Luxe en Extra Luxe Wellness. Daarnaast kunt u deze type woningen combineren met een thematische kindvriendelijke woning of hondvriendelijke recreatiewoning. De ruime open keuken en woonkamer met schuifpui naar buiten, bieden naast comfort ook een mooi uitzicht op de natuur. De Luxe woning heeft een afsluitbare houten berging, waar elektrische fietsen veilig gestald en opgeladen kunnen worden. De royale badkamer is in de Luxe versie uitgevoerd met een douche, een ligbad en een inpandige sauna. De woning is van duurzame materialen vervaardigd en voorzien van technische installaties conform de laatste energie-eisen. De Extra Luxe Wellness uitvoering beschikt tevens over een buitensauna in de tuin, met een overkapping, loungeset, barbecue en buitendouche. Bij de Extra Luxe Wellness woning is deze berging geïntegreerd in de overkapping. Tevens beschikken alle woningen op Grotelsche Heide over eigen elektrische laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen. Dit in combinatie met een unieke parkaanleg. Daarbij is het bestaande groen, met wadi’s, aardwallen en unieke doorkijkjes op het omliggende landschap kenmerkend. Wilt u meer informatie ontvangen over de 4-persoons recreatiewoning? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur. Luxe uitvoering Ruime open keuken en woonkamer Met schuifpui naar buiten Badkamer met douche, ligbad en inpandige sauna Afsluitbare houten berging Extra Luxe Wellness uitvoering Ruime open keuken en woonkamer Met schuifpui naar buiten Badkamer met douche, ligbad en inpandige sauna Afsluitbare berging in de overkapping Overkapping in de tuin Met loungeset Buitensauna Barbecue Buitendouche

Vanaf€296.940,-Excl. BTW
Bekijken bij grotelscheheide.nl
2

Te koop: Wellness lodge 2 All-in

Kotten, Gelderland, Nederland
Recreatiewoning

De 2-persoons-wellnessversie van de vakantievilla Amalia biedt hetzelfde comfort en dezelfde duurzaamheid als de 4-persoons wellnessversie, maar dan compacter en knusser. Ideaal voor eigen gebruik, maar ook voor verhuur aan stellen die bijvoorbeeld een paar romantische dagen willen doorbrengen in dit verrassend complete vakantieparadijs. Dankzij de ingenieuze indeling en architectuur krijgt het (zon)licht ruim baan, zowel binnen in de even sfeervolle als huiselijke woonkamer/keuken als buiten op het heerlijke overdekte terras en in de royale tuin met hottub. All-in pakket Het All-in pakket betreft de 2-persoons Wellness Lodge en hanteert één vraagprijs inclusief: kavel, inventaris, duurzame hottub & sauna.

€195.000,-v.o.n. ex BTW
Bekijken bij hofparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Module Special

Cromvoirt, Noord-Brabant, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Module Special Geschikt voor 4 of 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris optioneel. Op Résidence de Leuvert Gelegen in Brabant, vlakbij Den Bosch (Cromvoirt). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€204.675,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
422

Nieuw: Veluwe Hoeve

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Veluwe Hoeve Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. De laatst beschikbare Veluwe Hoeve. Aankoop inventaris mogelijk. Op Bospark Ede Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Combinatie met verhuur mogelijk. Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Combinatie met eigen gebruik mogelijk. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€244.675,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Steenhoeve (kavel 204)

Nieuwerkerk a/d IJssel, Zuid-Holland,
Recreatiewoning

Binnenkomst in de hal met aan weerszijde een slaapkamer. Aan de rechterzijde een zeer ruime badkamer (zonder toilet) en daarnaast een separaat toilet. De woning is voorzien van een ruime badkamer.  Tevens is de woning voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en eethoek. Inpandige berging. Het ruim betegelde terras is bereikbaar via de openslaande deuren vanuit de woonkamer.  Prijs kavel: € 65.000,-

€185.000,-
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Leijhoeve

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Leijhoeve De Leijhoeve is een stijlvolle 4 tot 6 persoons vakantiewoning met al het benodigde comfort. De woning heeft drie slaapkamers, een moderne badkamer, ruim leefgedeelte met zit- en eethoek en een compleet ingerichte keuken. De Leijhoeve bevindt zich op een ruime kavel met een aangelegde tuin met terras en eigen parkeerplaats. Een aantrekkelijke plek én woning om te verhuren en om als eigen vakantiehuis te gebruiken. Geschikt voor 4 of 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, fundering, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op koop- of huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna, terrasoverkapping of berging. Op Parc de IJsselhoeve. Gelegen direct aan de IJssel en vlakbij Rotterdam (Nieuwerkerk a/d IJssel). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Hoog gegarandeerd nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€178.821,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Module Noir

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Module Noir Getoonde prijs is vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Exclusief kavel. Geschikt voor 4 personen. Grote tuin met veel privacy. Beschikbaar op een huurkavel of koopkavel. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ideaal voor eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom.

Vanaf€126.450,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
521

Casa di Rialto 1.5 (kavel 72)

Lichtenvoorde, Gelderland,
Recreatiewoning

€125.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Parel (kavel 73)

Ede, Gelderland,
Recreatiewoning

€159.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Veluwehoeve

Berkhout, Noord-Holland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Veluwehoeve Op Park Westerkogge is 1 kavel met luxe type vakantiewoning "De Veluwehoeve" te koop. Deze is gelegen op een zeer grote kavel direct aan het water en biedt plek aan 4 personen. Wees er snel bij! Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy, direct aan het water. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Op Park Westerkogge. Gelegen vlakbij het Markermeer, IJsselmeer, Amsterdam en Hoorn (Berkhout). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€254.675,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Lindenhoeve 2.0 met sauna

Lichtenvoorde, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg en sauna

Lindenhoeve 2.0 met sauna De Lindenhoeve 2.0 is een luxe vakantiewoning met twee slaapkamers, twee toiletten, een ruim woongedeelte met open keuken en een moderne badkamer. Daarbij is de vakantiewoning voorzien van een privé sauna. De luxe uitstraling sluit volledig aan bij die van het vakantiepark. Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Per direct leverbaar! Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. sauna en aansluitkosten. Beschikbaar op eigen koopgrond of huurgrond (k.k.) Aankoop inventaris mogelijk. Op Résidence Lichtenvoorde. Gelegen in de Achterhoek (Gelderland). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€151.179,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
521

Module 2.0 (Kavel 347)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

€175.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
842

Recreatiewoning

Bakel, Noord-Brabant, Nederland
8-persoonsrecreatiewoning

De 8-persoons recreatiewoning is ontworpen als een ideale en duurzame woning voor een groot gezin of vriendengroep. U heeft keuze uit verschillende uitvoeringen van dit type woning; De Luxe, Extra Luxe Wellness, een thematische kindvriendelijke woning of hondvriendelijke recreatiewoning. De ruime open keuken en de riante woonkamer met schuifpui bieden extra comfort en een mooi uitzicht op de natuur. Aan beide zijden van de woning zijn terrassen aangelegd. De binnen/buiten-beleving op de begane grond wordt nog geaccentueerd in de eethoek, waar grote raampartijen met geïntegreerde schuifpui je het gevoel geven middenin de natuur te zitten. De grote eettafel vormt daar het middelpunt van gezelligheid. ’s Avonds zal dat vaak de riante zithoek zijn aan de andere kant van de L-vormige kamer. Op de begane grond is een ruime slaapkamer en badkamer met toilet gesitueerd. De royale badkamer boven is in de Luxe versie uitgevoerd met een douche, een ligbad en een inpandige sauna. De slaapkamers op de verdieping zijn ruim en comfortabel. Ze baden overdag in het licht vanwege de grote dakkapellen en bieden een heerlijk uitzicht op het omringende groen. De slaapkamers zijn voorzien van ruimtebesparende schuifdeuren. Op de verdieping bevindt zich een tweede toilet in een aparte toiletruimte. De Luxe woning heeft een afsluitbare houten berging, waar elektrische fietsen veilig gestald en opgeladen kunnen worden. De Extra Luxe Wellness uitvoering beschikt tevens over een buitensauna in de tuin, met een overkapping, loungeset, barbecue en buitendouche. Bij de Extra Luxe Wellness woning is de berging geïntegreerd in de overkapping. Tevens beschikken alle woningen op Grotelsche Heide over eigen elektrische laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen. Wilt u meer informatie ontvangen over de 8-persoons recreatiewoning? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur. Luxe uitvoering Ruime open keuken en riante woonkamer Met schuifpui Terrassen aan beide zijden van de woning Grote raampartijen en L-vormige kamer Slaapkamer op begane grond met eigen badkamer Royale badkamer met douche, een ligbad en inpandige sauna Tweede toilet Slaapkamers met ruimtebesparende schuifdeuren Extra Luxe Wellness uitvoering Ruime open keuken en riante woonkamer Met schuifpui Terrassen aan beide zijden van de woning Grote raampartijen en L-vormige kamer Slaapkamer op begane grond met eigen badkamer Royale badkamer met douche, een ligbad en inpandige sauna Tweede toilet Slaapkamers met ruimtebesparende schuifdeuren Overkapping in de tuin Met loungeset Buitensauna Barbecue Buitendouche

Vanaf€414.475,-Excl. BTW
Bekijken bij grotelscheheide.nl
421

Module Special wellness (kavel K27)

Cromvoirt, Noord-Brabant,
Recreatiewoning

t/m juni 2024  géén overdrachtsbelasting van 10,4%. Module Special Met Wellness Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, wellness, airco, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris is incl. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur en nabij een grote recreatieplas de IJzerenman. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW wordt verlegd met artikel 37.D Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.  

€259.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
6

Nieuw: Type C

Workum, Friesland, Nederland
Recreatiewoning

Een nieuw project op een prachtige locatie aan het IJsselmeer Luxe 6-persoons appartementen met een eerste en tweede verdieping Interessant netto rendement incl. onderhoud Maak kennis met de type C appartementen. Deze 6-persoons appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping, met een verbinding via een vaste trap naar de tweede verdieping. De appartementen hebben drie slaapkamers, elk geschikt voor twee personen.  Indeling Op de eerste verdieping bevindt zich één slaapkamer met uitzicht over het water én toegang tot het balkon met een hefschuifpui. De luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna, is te bereiken vanuit de hal, het toilet is separaat. Wanneer je de ruime woonkamer betreedt, valt het uitzicht naar het IJsselmeer direct op. De woonkamer heeft een ruime open keuken welke is voorzien van alle gemakken.  De overige twee slaapkamers zijn op de tweede verdieping gelegen waarvan één met toegang tot het eigen balkon én een opstelplaats voor een ligbad heeft. Op deze verdieping is een tweede separate toilet aanwezig. Het type C en C-sp tussenappartementen zijn hetzelfde, maar gespiegeld en komen in alle drie de gebouwen voor.  Al met al is er genoeg keuze om de perfecte plek te vinden en je bezoekers even weg te laten zijn uit de alledaagse drukte, te ontspannen én te laten genieten! Soal Beach Resort Op een van de mooiste locaties aan het IJsselmeer wordt de komende jaren in fases Soal Beach Resort gerealiseerd. De appartementen aan het strand zijn de eerste bouwfase die start in 2022. Hierna wordt verder gewerkt aan uitbreiding van o.a. de haven en de havenappartementen. Verhuur en eigen gebruik Voor een eigenaar op Soal Beach Resort is het mogelijk om 12 weken eigen gebruik op jaarbasis in te boeken, waarvan 2 weken in vakantieperioden. De verhuur is in handen van Monda vakantieparken, een organisatie die staat voor full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met een halve eeuw ervaring in de recreatiesector heeft Monda zich ontwikkeld tot een echte specialist. Voor deze verhuurorganisatie is persoonlijk contact één van de belangrijkste uitgangspunten. Mede dankzij Monda vakantieparken is jouw appartement een waardevolle investering met een stabiel rendement. Het geprognosticeerde netto rendement is 4,5%.

€497.500,-Excl. BTW & K.K.
Bekijken bij soalvastgoed.nl
421

Nieuw: Boslodge Silva

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Boslodge Silva De Boslodge biedt ruimte voor 4 of 5 personen en is zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Deze luxe vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de Gelderse natuur. De Boslodge Silva kan indien gewenst uitgebreid worden met een eigen sauna, buitendouche of hottub. Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel (k.k.). Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna of berging. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€144.675,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Module Wood

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Module Wood Getoonde prijs is vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Exclusief kavel. Geschikt voor 4 personen. Grote tuin met veel privacy. Beschikbaar op huur of koopkavel. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ideaal voor eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom.

Vanaf€126.450,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Vision

Ede, Gelderland,
Recreatiewoning

De woning is voorzien van een standaard keuken met een koel-vriescombinatie en geen vaatwasser en combimagnetron.  De ruime badkamer is voorzien van een instap douche.  De woning is voorzien van inventaris.  De kavel is beschikbaar op een huurkavel. 

€76.450,-Marge
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Nieuw: Bosvlucht

Lage Mierde, Noord-Brabant, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Bosvlucht Beschikbaar op huurkavel of koopkavel Geschikt voor 6 personen Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie Getoonde prijs is: kavel, vakantiewoning incl. tuin- en terrasaanleg en aansluitkosten infrastructuur Aankoop inventaris mogelijk Op Resort de Brabantse Kempen in Lage Mierde Splinternieuw vakantieresort Gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het Belgische grensgebied  In de nabijheid van Tilburg, Eindhoven en natuurgebied De Brabantse Kempen Buitenzwembad met waterglijbaan, binnenzwembad, indoor wellness, (indoor) speeltuinen, restaurant, midgetgolfbaan en padelbanen Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur Genieten van vakantie wanneer u wilt Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten U kunt de vakantiewoning zelf inrichten Verhuur Interessant netto rendement per jaar Volledige ontzorging bij verhuur Via onze professionele verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop Diverse fiscale voordelen

Vanaf€236.450,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Boslodge Silva

Ede, Gelderland,
Recreatiewoning

Indelingen en kleuren meubels kunnen per huisnummer iets afwijken. kavels zijn +/- 300m2  Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€240.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Boslodge Silva (kavel 15)

Garderen, Gelderland,
Recreatiewoning

Woning is net nieuw, in de prijs zit een volledig aangelegde tuin incl. Sauna en buitendouche.

€217.500,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Module Special

Aalst, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Module Special Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy, direct aan het water. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Gelegen aan een mooie vijver Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark het Esmeer. Gelegen als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas, in Gelderland (Aalst). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€209.675,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Bestaand: Luna

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Luna Getoonde prijs is vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Exclusief kavel. Geschikt voor 4 personen. Grote tuin met veel privacy. Op een huurkavel! Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ideaal voor eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom.

Vanaf€98.176,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Module special wellness (kavel 251)

Cromvoirt, Noord-Brabant,
Recreatiewoning

€242.500,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Lodge Royal Eco met wellness

Lage Vuursche, Utrecht, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel, wellness en tuinaanleg

Lodge Royal Eco met wellness De Lodge Royal Eco is een luxe, duurzame vakantiewoning voor 4 of 6 personen. De vakantiewoning is volledig gasloos en gelegen op een ruime kavel, wat zorgt voor veel ruimte rondom de woning. De grote ramen in de Lodge Royal Eco zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. De vakantiewoning is zeer ruim opgezet en beschikt over een woongedeelte met eethoek, twee slaapkamers, een moderne badkamer en keuken met mechanisch afzuigsysteem. Deze Lodge Royal Eco is uitgebreid met een eigen sauna, buitendouche en hottub. Geschikt voor 4 of 6 personen. Nog slechts enkele 6 persoons beschikbaar. Zeer grote tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten, tuinaanleg, sauna, buitendouche en hottub Aankoop inventaris mogelijk. Hoog vast netto rendement mogelijk. Op Résidence Lage Vuursche. Gelegen in Lage Vuursche (Utrecht). Vlakbij o.a. Amersfoort en Hilversum. Op korte afstand van het waterrijke gebied De Loosdrechtse Plassen. Zeer populaire woning om privégebruik en verhuur te combineren. Ook beschikbaar zonder wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Vakantiehuizen met wellness zijn zeer populair bij vakantiegasten. Zeer populaire toeristische locatie. Hoog netto rendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€398.250,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Casa di Rialto (kavel 202)

Beekbergen, Gelderland,
Recreatiewoning

€159.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Heidezicht

Lage Mierde, Noord-Brabant, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Heidezicht Beschikbaar op huurkavel of koopkavel Geschikt voor 4 personen Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie Getoonde prijs is: kavel, vakantiewoning incl. tuin- en terrasaanleg en aansluitkosten infrastructuur Aankoop inventaris mogelijk Op Resort de Brabantse Kempen in Lage Mierde Splinternieuw vakantieresort Gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het Belgische grensgebied  In de nabijheid van Tilburg, Eindhoven en natuurgebied De Brabantse Kempen Buitenzwembad met waterglijbaan, binnenzwembad, indoor wellness, (indoor) speeltuinen, restaurant, midgetgolfbaan en padelbanen Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur Genieten van vakantie wanneer u wilt Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten U kunt de vakantiewoning zelf inrichten Verhuur Interessant netto rendement per jaar Volledige ontzorging bij verhuur Via onze professionele verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop Diverse fiscale voordelen

Vanaf€286.450,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
521

Bosparel (kavel 40)

Ede, Gelderland,
Recreatiewoning

€139.500,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Zonnegloed( Kavel 89 )

Ede, Gelderland,
Recreatiewoning

€165.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Casa di Rialto (kavel 100)

Aalst, Gelderland,
Recreatiewoning

€104.950,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Module special ( kavel 37 )

Beekbergen, Gelderland,
Recreatiewoning

€229.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Module Z

Lichtenvoorde, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Module Z De Module Z is een mooie vakantiewoning met twee slaapkamers, een ruim woongedeelte met open keuken en een moderne badkamer. De hoge ramen maken van de Module Z een unieke vakantiewoning. Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op eigen koopgrond of huurgrond (k.k.) Aankoop inventaris mogelijk. Op Résidence Lichtenvoorde. Gelegen in de Achterhoek (Gelderland). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€166.422,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Nieuw: Module Limited Edition

Berkhout, Noord-Holland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Module Limited Edition Er zijn nog enkele Module Limited Edition's beschikbaar op Park Westerkogge waarvan enkele direct aan het water gelegen. Deze luxe vakantiewoning biedt plek aan maximaal 6 personen en is geschikt voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie van beide. Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Op Park Westerkogge. Gelegen vlakbij het Markermeer, IJsselmeer, Amsterdam en Hoorn (Berkhout). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€228.650,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Module special wellness (kavel 263)

Beekbergen, Gelderland,
Recreatiewoning

€195.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Nieuw: Leijhoeve

Aalst, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Leijhoeve Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy, direct aan het water. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Gelegen aan een mooie vijver. Nog slechts enkele kavels. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark het Esmeer. Gelegen als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas, in Gelderland (Aalst). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€247.357,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Nieuw: Belvedere

Beekbergen, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Belvedere De Belvedere is gelegen op een nieuw gedeelte op het park en is geschikt voor 6 personen. De vakantiewoning beschikt over 3 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken, luxe badkamer en apart toilet. Buiten geniet u op het terras van de zeer ruime en beboste tuin met veel privacy. Er zijn slechts 3 kavels beschikbaar! Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, sproeisysteem, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark Beekbergen Gelegen op de Veluwe (Beekbergen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Combinatie met verhuur mogelijk. Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Combinatie met eigen gebruik mogelijk. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€309.843,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Bestaand: Lodge Royal 70m2

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg en inventaris

Lodge Royal 70m2 De Lodge Royal is een luxe vakantiewoning geschikt voor 6 personen, gelegen op een grote kavel van ruim 400m2. Deze vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte met sfeerhaard, een moderne en gezellig ingerichte keuken, badkamer met regendouche en extra (apart) toilet en drie slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning op een huurkavel, inclusief volledige inventaris en tuinaanleg. De enige woning van 70m2 op het vakantiepark. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€190.000,-K.K.
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
632

Leijhoeve (kavel 259)

Cromvoirt, Noord-Brabant,
Recreatiewoning

€259.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
4-621

Nieuw: Heidehoeve

Lage Mierde, Noord-Brabant, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Heidehoeve Beschikbaar op huurkavel of koopkavel Geschikt voor 4 tot 6 personen Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie Getoonde prijs is: kavel, vakantiewoning incl. tuin- en terrasaanleg en aansluitkosten infrastructuur Aankoop inventaris mogelijk Op Resort de Brabantse Kempen in Lage Mierde Splinternieuw vakantieresort Buitenzwembad met waterglijbaan, binnenzwembad, indoor wellness, (indoor) speeltuinen, restaurant, midgetgolfbaan en padelbanen Gelegen in de provincie Noord-Brabant, nabij het Belgisch grensgebied In de nabijheid van Tilburg, Eindhoven en natuurgebied De Brabantse Kempen Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur Genieten van vakantie wanneer u wilt Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten U kunt de vakantiewoning zelf inrichten Verhuur Interessant netto rendement per jaar Volledige ontzorging bij verhuur Via onze professionele verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop Diverse fiscale voordelen

Vanaf€273.450,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
521

Bestaand: Casa di Rialto

Aalst, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel, tuinaanleg en inventaris

Casa di Rialto Geschikt voor 5 personen. Eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, inventaris, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris optioneel. Op Recreatiepark het Esmeer. Gelegen als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas, in Gelderland (Aalst). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€124.950,-K.K.
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Boslodge Silva met wellness

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg en wellness

Boslodge Silva met wellness De Boslodge biedt ruimte voor 4 of 5 personen en is zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Deze luxe vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de Gelderse natuur. De Boslodge Silva is uitgebreid met een sauna, buitendouche en hottub. Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten, tuinaanleg, sauna, buitendouche en hottub. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel (k.k.). Aankoop inventaris mogelijk. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar zonder wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Vakantiehuizen met wellness zijn zeer populair bij vakantiegasten. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€164.675,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Veluwe Hoeve met hottub (kavel 250)

Garderen, Gelderland,
Recreatiewoning

VELUWE HOEVE Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy aan de bosrand. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, hottub, airco, terras overkapping met heathers, wirlpool, sunshower, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris is incl. Inclusief berging en airco Op Resort Veluwe. Gelegen op de Veluwe (Garderen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW wordt verlegd met artikel 37.D Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

€255.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Module Special (kavel 205)

Berkhout, Noord-Holland,
Recreatiewoning

Module Special Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, en het volledige inventaris. Inclusief airco. Inclusief berging in de tuin. Uit te breiden met een hottub en/of sauna. Op Recreatiepark Westerkogge Gelegen in Berkhout, Noord Holland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€219.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
6

Nieuw: Type A

Workum, Friesland, Nederland
Recreatiewoning

Een nieuw project op een prachtige locatie aan het IJsselmeer Luxe 6-persoons appartementen, in drie losstaande paviljoens Interessant netto rendement incl. onderhoud Maak kennis met de Type A hoekappartementen! Deze luxe appartementen worden gerealiseerd op de begane grond en eerste verdieping. Ze zijn als één 6-persoonsaccommodatie te verhuren, maar ook gesplitst als 4-persoonsappartement en 2-persoons hotelkamer met volledig eigen voorzieningen. Het appartement heeft daarom een hoofdtoegang naar de entreehal en vanuit de entreehal twee toegangsdeuren naar het appartementsgedeelte en hotelkamer. Dit biedt flexibiliteit in de verhuur en bevordert de bezettingsgraad. Type A en A-sp zijn hetzelfde, maar gespiegeld en komen in alle drie de gebouwen voor. Binnen in jouw appartement of buiten op je eigen terras; elke dag kun je heerlijk genieten van een uitzicht dat nooit verveelt! Indeling appartement Het appartementsgedeelte heeft twee ruime slaapkamers, elk geschikt voor twee personen. Vanuit de hal is de luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna te bereiken. Het toilet is separaat. Wanneer je de ruime woonkamer betreedt, valt het uitzicht naar het IJsselmeer direct op. De woonkamer heeft een ruime open keuken welke is voorzien van alle gemakken. Indeling hotelkamer De hotelkamer is voorzien van een aparte badkamer met een inloopdouche en een toilet. De compacte en complete open keuken is voorzien van alle gemakken, hier kun je ook gezellig aan tafel zitten. Vanuit het slaapgedeelte heb je toegang tot je eigen balkon of terras. Al met al is er genoeg keuze om de perfecte plek te vinden en je bezoekers even weg te laten zijn uit de alledaagse drukte, te ontspannen én te laten genieten. Soal Beach Resort Op een van de mooiste locaties aan het IJsselmeer wordt de komende jaren in fases Soal Beach Resort gerealiseerd. De appartementen aan het strand zijn de eerste bouwfase die start in 2022. Hierna wordt verder gewerkt aan uitbreiding van o.a. de haven en de havenappartementen. Verhuur en eigen gebruik Voor een eigenaar op Soal Beach Resort is het mogelijk om 12 weken eigen gebruik op jaarbasis in te boeken, waarvan 2 weken in vakantieperioden. De verhuur is in handen van Monda vakantieparken, een organisatie die staat voor full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met een halve eeuw ervaring in de recreatiesector heeft Monda zich ontwikkeld tot een echte specialist. Voor deze verhuurorganisatie is persoonlijk contact één van de belangrijkste uitgangspunten. Mede dankzij Monda vakantieparken is jouw appartement een waardevolle investering met een stabiel rendement. Het geprognosticeerde nettorendement is 4,7%.

€424.500,-Excl. BTW & K.K.
Bekijken bij soalvastgoed.nl
421

Lodge de Luxe (kavel 260)

Beekbergen, Gelderland,
Recreatiewoning

€195.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Module Basis ( Kavel 680 )

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

€145.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Module Special (kavel E12)

Cromvoirt, Noord-Brabant,
Recreatiewoning

Module Special Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats en het inventaris. Uit te breiden met een hottub, sauna, buitendouche en/of berging. Op Résidence de Leuvert. Gelegen in Cromvoirt. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€210.750,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Module special Wellness ( kavel 110 )

Beekbergen, Gelderland,
Recreatiewoning

€230.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Module Special wellness (kavel 122)

Beekbergen, Gelderland,
Recreatiewoning

Module Special Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats en het inventaris. Inclusief airco Inclusief sauna Uit te breiden met een hottub, en/of berging. Op Recreatiepark Beekbergen Gelegen in Beekbergen, Gelderland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€175.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Nieuw: Belvedere met wellness

Beekbergen, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel, wellness en tuinaanleg

Belvedere met wellness De Belvedere is gelegen op een nieuw gedeelte op het park en is geschikt voor 6 personen. De vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de zeer ruime en beboste tuin met veel privacy. Er zijn slechts 3 kavels beschikbaar, beide kavels kunnen optioneel uitgebreid worden met een privé wellness pakket (sauna, hottub en buitendouche). Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten, sproeisysteem, tuinaanleg en wellness Ook beschikbaar op huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark Beekbergen Gelegen op de Veluwe (Beekbergen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Combinatie met verhuur mogelijk. Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Combinatie met eigen gebruik mogelijk. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€329.843,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Bestaand: Luna

Wageningen, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Luna Getoonde prijs is vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Exclusief kavel. Geschikt voor 4 personen. Grote tuin met veel privacy. Op een huurkavel! Op Recreatiepark de Wielerbaan. Gelegen in Wageningen. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ideaal voor eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom.

Vanaf€98.176,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Nieuw: Module Limited Edition Electric

Beekbergen, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Module Limited Edition Electric De Module Limited Edition is gelegen op een nieuw gedeelte op het park en is geschikt voor 4 personen. De vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de zeer ruime en beboste tuin met veel privacy. Alle beschikbare kavels kunnen optioneel uitgebreid worden met een privé wellness pakket (sauna, hottub en buitendouche). UNIEK: De Module Limited Edition Electric is volledig zelfvoorzienend m.b.t. elektra! Vraag onze adviseurs naar meer informatie Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark Beekbergen Gelegen op de Veluwe (Beekbergen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Combinatie met verhuur mogelijk. Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Combinatie met eigen gebruik mogelijk. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€238.650,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Module Special wellness (kavel D18)

Cromvoirt, Noord-Brabant,
Recreatiewoning

€245.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Nieuw: Leijhoeve

Benschop, Utrecht, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Leijhoeve Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Op Résidence Westenburg. Gelegen in Benschop, vlakbij Utrecht. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom.

Vanaf€252.357,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Belvedere ( Kavel K18)

Cromvoirt, Noord-Brabant,
Recreatiewoning

€322.500,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Nieuw: Leijhoeve

Berkhout, Noord-Holland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Leijhoeve Er zijn op Park Westerkogge nog enkele Leijhoeves te koop. Deze zijn gelegen op zeer ruime kavels waarvan enkele direct aan het (vis)water. Deze luxe vakantiewoning biedt plek aan 4 of 6 personen en is geschikt voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie van beide. Geschikt voor 4 of 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy, direct aan het water. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Op Park Westerkogge. Gelegen vlakbij het Markermeer, IJsselmeer, Amsterdam en Hoorn (Berkhout). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€242.357,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
521

Module 2.0 (kavel 32)

Berkhout, Noord-Holland,
Recreatiewoning

Module 2.0 Geschikt voor 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats en het inventaris. Inclusief airco Uit te breiden met een hottub, sauna en/of berging. Op Recreatiepark Westerkogge Gelegen in Berkhout, Noord Holland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€199.500,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Module Special met wellness

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg en wellness

Module Special met wellness Naast de 'gewone' Module Special, nu ook te koop op Recreatiepark 't Gelloo: de Module Special met hottub, sauna en buitendouche. In de Module Special verblijft u met maximaal 4 personen op de Veluwe. Deze zeer moderne woning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de ruime beboste tuin rondom de vakantiewoning. Een ideale woning voor eigen gebruik als wel voor de verhuur. Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning op een huurkavel incl. parkeerplaats, aansluitkosten, tuinaanleg, sauna, hottub en buitendouche Huur kavel: € 4.500 incl. btw per jaar. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar zonder wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Vakantiehuizen met wellness zijn zeer populair onder vakantiegasten. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€164.675,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
521

Nieuw: Bosparel

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Bosparel Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel (k.k.). Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna of berging. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€126.450,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Module Special wellness incl. berging (kavel 215)

Berkhout, Noord-Holland,
Recreatiewoning

Module Special Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, en het volledige inventaris. Inclusief airco. Inclusief sauna en jacuzzi. Inclusief berging. Op Recreatiepark Westerkogge Gelegen in Berkhout, Noord Holland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

€199.500,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Module (kavel 64)

Ede, Gelderland,
Recreatiewoning

€145.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
842

Luxe Villa 8 persoons (Kavel 538)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

€429.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
842

Luxe Villa 8 persoons (Kavel 539)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

€475.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Prisma Super (kavel 80)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€79.500,-Marge
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Nieuw: Module 2.0

Berkhout, Noord-Holland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Module 2.0 Geschikt voor 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Extra optie: Sauna. Op Park Westerkogge. Gelegen vlakbij het Markermeer, IJsselmeer, Amsterdam en Hoorn (Berkhout). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€186.450,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
4

Te koop: Wellness Lodge 4 All-in

Kotten, Gelderland, Nederland
Recreatiewoning

De 4-persoons wellnessversie staat op een ruime kavel en valt in de eerste plaats op door haar aantrekkelijke architectuur. Zowel binnen als op het royale terras blijkt dat comfort en duurzaamheid heel goed samen kunnen gaan. De 4-Persoons-wellnessversie van vakantievilla Amalia heeft een ruime woonkamer/keuken. Uitgerust met twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Een schuifpui en hoge ramen tot op de vloer, zorgen binnen voor veel daglicht. Mede daardoor is de ‘Amalia 4’ bij uitstek een vakantievilla om je heel snel thuis te voelen. All-in pakket Het All-in pakket betreft de 4-persoons Wellness Lodge en hanteert één vraagprijs inclusief: kavel, inventaris, duurzame hottub & sauna.

€239.500,-v.o.n. ex BTW
Bekijken bij hofparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Veluwehoeve

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Veluwehoeve Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning inclusief eigen kavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikt over o.a. vloerverwarming, bad met whirlpool, 2 slaapkamers met badkamer ensuite, sunshower en elektrische luifel. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€244.675,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Silva

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Silva De Silva biedt ruimte voor 4 personen en is zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Deze luxe vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de Gelderse natuur. De Silva kan indien gewenst uitgebreid worden met een eigen sauna, buitendouche of hottub. Geschikt voor 4  personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning inclusief eigen kavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€204.675,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Chalet aan het water (kavel 162)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

Prachtig gelegen aan de waterpartij met een berging, 2 airco's en een extra tv in de slaapkamer.

€180.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Module Basis (kavel 694)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

Module Basis Geschikt voor 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats en het inventaris. Uit te breiden met een hottub, sauna en/of berging. Op Landgoed de Scheleberg. Gelegen in Lunteren, Gelderland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€145.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
632

Recreatiewoning

Bakel, Noord-Brabant, Nederland
6-persoons recreatiewoning

De 6-persoons recreatiewoning is ontworpen voor een groot gezin, vriendengroep of bijvoorbeeld een gezin met een opa en oma. U heeft keuze uit verschillende uitvoeringen van dit type woning. De Luxe en Extra Luxe Wellness. Daarnaast kunt u deze type woningen combineren met een thematische kindvriendelijke woning of hondvriendelijke recreatiewoning. De ruime open keuken en woonkamer met schuifpui naar buiten bieden comfort en een mooi uitzicht op de natuur. Bij binnenkomst valt direct de ruime vide op, die bijdraagt aan de beleving van luxe. De houten lamellen boven het terras zorgen voor een aangename schaduwwerking en dragen tevens bij aan de vormgeving van de woning. De grote raampartij met schuifpui zorgen voor een optimale lichtinval. Op de verdieping bevindt zich een tweede toilet. De ruime slaapkamer op de begane grond heeft een aangrenzende badkamer. De slaapkamers op de verdieping hebben royale dakkappellen, die zorgen voor veel lichtinval en de ruimtelijke ervaring versterken. De Extra Luxe Wellness uitvoering beschikt tevens over een buitensauna in de tuin, met een overkapping, loungeset, barbecue en buitendouche. Bij de Extra Luxe Wellness woning is deze berging geïntegreerd in de overkapping. De afsluitbare berging biedt de mogelijkheid om uw fietsen te stallen en eveneens op te laden. Tevens beschikken alle woningen op Grotelsche Heide over eigen elektrische laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen. Wilt u meer informatie ontvangen over de 6-persoons recreatiewoning? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur. Luxe uitvoering Ruime open keuken en woonkamer Grote raampartij met schuifpui naar buiten Een tweede toilet Slaapkamer op begane grond met aangrenzende badkamer Badkamer met douche, ligbad en een inpandige sauna Extra Luxe Wellness uitvoering Ruime open keuken en woonkamer Grote raampartij met schuifpui naar buiten Een tweede toilet Slaapkamer op begane grond met aangrenzende badkamer Badkamer met douche, ligbad en een inpandige sauna Overkapping in de tuin Met loungeset Barbecue Buitendouche

Vanaf€336.156,-Excl. BTW
Bekijken bij grotelscheheide.nl
631

Nieuw: Steenhoeve

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel, tuinaanleg en inventaris

Steenhoeve De Steenhoeve is een ruime vakantiewoning met al het benodigde comfort. De woning heeft twee slaapkamers, een moderne badkamer, apart toilet, ruim leefgedeelte met zit- en eethoek en een compleet ingerichte keuken. Tevens is de woning voorzien van een inpandige berging en betegeld terras met openslaande deuren vanuit de woonkamer. De Steenhoeve bevindt zich op een ruime kavel aan het water met een tuin met terras en eigen parkeerplaats. Een aantrekkelijke plek én woning om te verhuren en om als eigen vakantiehuis te gebruiken. Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy, direct aan het water. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen kavel, parkeerplaats, inventaris, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op koop- of huurkavel. Direct aan het water. Op Parc de IJsselhoeve. Gelegen direct aan de IJssel en vlakbij Rotterdam (Nieuwerkerk a/d IJssel). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Hoog gegarandeerd nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€285.000,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Riviera

Lexmond, Utrecht, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Riviera Diverse kavels beschikbaar met vrij uitzicht over de Lek. Geschikt voor 4 of 5 personen. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel. Kavels beschikbaar vanaf € 75.000 k.k. Aankoop inventaris mogelijk. Het vakantiepark is geopend van april tot en met oktober. Gedurende deze periode kunt u gebruik maken van uw tweede huis of deze (gedeeltelijk) verhuren. Op Resort Lexmond. Volledig vernieuwd park met nieuw infrastructuur, zwembad, horeca en faciliteitengebouw. Gelegen Gelegen in de provincie Utrecht, direct aan rivier de Lek. Op slechts 20 minuten vanaf Utrecht Centrum. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten. Verhuur Interessant netto rendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur. Via onze professionele verhuurorganisatie. BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Diverse fiscale voordelen.

Vanaf€166.650,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Module Special

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Module Special In de Module Special verblijft u met maximaal 4 personen aan het water. Deze zeer moderne woning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de ruime tuin rondom de vakantiewoning. Een ideale woning voor eigen gebruik als wel voor de verhuur. Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, fundering, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op koop- of huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna, terrasoverkapping of berging. Op Parc de IJsselhoeve. Gelegen direct aan de IJssel en vlakbij Rotterdam (Nieuwerkerk a/d IJssel). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Hoog gegarandeerd nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€153.870,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

SKY ( 655)

Ede, Gelderland,
Recreatiewoning

€85.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Module 2.0 (kavel 36)

Berkhout, Noord-Holland,
Recreatiewoning

Module 2.0 Geschikt voor 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats en het inventaris. Inclusief airco Uit te breiden met een hottub, sauna en/of berging. Op Recreatiepark Westerkogge Gelegen in Berkhout, Noord Holland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€176.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Bestaand: Module Flatroof

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Module Flatroof Getoonde prijs is vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Exclusief kavel. Geschikt voor 4 personen. Grote tuin met veel privacy. Op een huurkavel! Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ideaal voor eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom.

Vanaf€116.450,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
521

Boslodge Silva (kavel 48)

Garderen, Gelderland,
Recreatiewoning

Boslodge Silva Geschikt voor 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy aan de bosrand. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris is incl. Uit te breiden met sauna, buitendouche en/of berging Op Resort Veluwe. Gelegen op de Veluwe (Garderen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

€224.999,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
4-621

Nieuw: Berkenhof

Lage Mierde, Noord-Brabant, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Berkenhof Beschikbaar op huurkavel of koopkavel Geschikt voor 4 tot 6 personen Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie Getoonde prijs is: kavel, vakantiewoning incl. tuin- en terrasaanleg en aansluitkosten infrastructuur Aankoop inventaris mogelijk Op Resort de Brabantse Kempen in Lage Mierde Splinternieuw vakantieresort Gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het Belgische grensgebied  In de nabijheid van Tilburg, Eindhoven en natuurgebied De Brabantse Kempen Buitenzwembad met waterglijbaan, binnenzwembad, indoor wellness, (indoor) speeltuinen, restaurant, midgetgolfbaan en padelbanen Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur Genieten van vakantie wanneer u wilt Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten U kunt de vakantiewoning zelf inrichten Verhuur Interessant netto rendement per jaar Volledige ontzorging bij verhuur Via onze professionele verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop Diverse fiscale voordelen

Vanaf€244.950,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
6

Nieuw woningtype: Waterlodge 6 | Nog 1 woning beschikbaar

Kotten, Gelderland, Nederland
Recreatiewoning

Aan de zuidoever van fase Binnenhaven ontwikkelen wij een vijftal 6-persoons waterlodges op zeer ruime kavel. Om optimaal in te spelen op de voortdurende vraag naar met wellnes uitgeruste recreatiewoningen worden deze allen uitgerust met een sauna-barrel, een hoogwaardige, houten buitenafwerking en grote raampartijen voor optimale zichtlijnen. Geheel in lijn met de ontwikkelvisie van Hofparken zijn deze recreatieobjecten op duurzame en milieuvriendelijke wijze ontworpen.

€269.500,-v.o.n. ex BTW
Bekijken bij hofparkenverkoop.nl
421

Module special (kavel 90A)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

€225.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Boslodge Silva wellness (kavel 331 )

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

Let op mooie aanbieding: De eigenaar bied aan om 8,4% van de overdrachtsbelasting voor zijn rekening te nemen zodat u als koper voor 2% overdrachtsbelasting deze aankoop kunt doen.

€229.900,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Bosparel (kavel 42)

Ede, Gelderland,
Recreatiewoning

€139.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

Nieuw: Azura

Lexmond, Utrecht, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg

Azura Diverse kavels beschikbaar met vrij uitzicht over de Lek. Geschikt voor 4 of 5 personen. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel. Kavels beschikbaar vanaf € 75.000 k.k. Aankoop inventaris mogelijk. Het vakantiepark is geopend van april tot en met oktober. Gedurende deze periode kunt u gebruik maken van uw tweede huis of deze (gedeeltelijk) verhuren. Op Resort Lexmond. Volledig vernieuwd park met nieuw infrastructuur, zwembad, horeca en faciliteitengebouw. Gelegen Gelegen in de provincie Utrecht, direct aan rivier de Lek. Op slechts 20 minuten vanaf Utrecht Centrum. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten. Verhuur Interessant netto rendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur. Via onze professionele verhuurorganisatie. BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Diverse fiscale voordelen.

Vanaf€139.150,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Nieuw: Lodge Royal Eco (6 persoons)

Lage Vuursche, Utrecht, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Lodge Royal Eco (6 persoons) De Lodge Royal Eco is een luxe, duurzame vakantiewoning voor 4 of 6 personen. De vakantiewoning is volledig gasloos en gelegen op een ruime kavel, wat zorgt voor veel ruimte rondom de woning. De grote ramen in de Lodge Royal Eco zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. De vakantiewoning is zeer ruim opgezet en beschikt over een woongedeelte met eethoek, twee slaapkamers, een moderne badkamer en keuken met mechanisch afzuigsysteem. De Lodge Royal Eco kan indien gewenst uitgebreid worden met een eigen sauna, buitendouche en/of hottub. Geschikt voor 4 of 6 personen. Nog slechts enkele 6 persoons beschikbaar. Zeer grote tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna, hottub, buitendouche, berging. Hoog vast netto rendement mogelijk. Gelegen in Lage Vuursche (Utrecht). Vlakbij o.a. Amersfoort en Hilversum. Op korte afstand van het waterrijke gebied De Loosdrechtse Plassen. Zeer populaire woning om privégebruik en verhuur te combineren. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Zeer populaire toeristische locatie. Hoog netto rendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€378.250,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Module Special (kavel 248)

Cromvoirt, Noord-Brabant,
Recreatiewoning

Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€210.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Module Basis (kavel 695)

Lunteren, Gelderland,
Recreatiewoning

Module Basis Geschikt voor 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats en het inventaris. Uit te breiden met een hottub, sauna en/of berging. Op Landgoed de Scheleberg. Gelegen in Lunteren, Gelderland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€145.000,-excl. btw
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
631

Nieuw: Module Notario Deluxe met wellness

Lichtenvoorde, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning inclusief tuinaanleg en hottub

Module Notario Deluxe met wellness De Module Notario Deluxe is een moderne vakantiewoning geschikt voor 4 of 6 personen. De vakantiewoning heeft een natuurlijke uitstraling en is gelegen op een ruime kavel met hottub, wat zorgt voor veel ruimte rondom de woning. Optioneel is het buitengedeelte te voorzien van een sauna, buitendouche en/of kindvriendelijke faciliteiten zoals een trampoline en een omheining. Dit maakt van de Module Notario Deluxe de ideale vakantiewoning, voor elk verblijf. Het nieuwste type vakantiewoning in de Achterhoek Geschikt voor 4 of 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten, tuinaanleg, hottub, buitendouche en sauna. De getoonde prijs is gebaseerd op de 4-persoons uitvoering. Deze vakantiewoning is ook beschikbaar in de 6-persoons variant. Beschikbaar op eigen koopkavel of huurkavel (k.k.). Aankoop inventaris mogelijk. Op Résidence Lichtenvoorde. Gelegen in de Achterhoek (Gelderland). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar zonder wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€202.950,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Module Special

Berkhout, Noord-Holland, Nederland
Vakantiewoning inclusief kavel en tuinaanleg

Module Special De Module Special ligt direct aan het water en is uit te breiden met wellnessfaciliteiten zoals een sauna of buitendouche. Deze luxe vakantiewoning biedt plek aan maximaal 4 personen en is geschikt voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie van beide. Binnen vindt u 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een ruime woonkamer. Een royale tuin met terras maakt deze woning compleet. Geschikt voor 4 of 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Extra optie: Sauna. Op Park Westerkogge. Gelegen vlakbij het Markermeer, IJsselmeer, Amsterdam en Hoorn (Berkhout). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€209.675,-k.k. - excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
421

Nieuw: Module Special

Ede, Gelderland, Nederland
Vakantiewoning op een huurkavel inclusief tuinaanleg

Module Special In de Module Special verblijft u met maximaal 4 personen op de Veluwe. Deze zeer moderne woning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de ruime beboste tuin rondom de vakantiewoning. Een ideale woning voor eigen gebruik als wel voor de verhuur. Geschikt voor 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning op een huurkavel incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris optioneel. Extra opties: Sauna of berging. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning.

Vanaf€144.675,-Excl. btw
Bekijken bij topparkenverkoop.nl
631

Casa di Rialto (kavel 47)

Beekbergen, Gelderland,
Recreatiewoning

Casa di Rialto V6 Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Gelegen naast de horeca en het zwembad. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats en het inventaris. Inclusief airco Inclusief sauna Uit te breiden met een hottub en/of berging. Op Recreatiepark Beekbergen. Gelegen in Beekbergen, Gelderland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€159.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
521

Duinparel (kavel 68)

Berkhout, Noord-Holland,
Recreatiewoning

€125.000,-Excl. BTW
Bekijken bij continental-rekreatie.nl
421

IJssellodge ( kavel 236 )

Nieuwerkerk a/d IJssel, Zuid-Holland,
Recreatiewoning

IJslodge Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Het chalet wordt compleet aangeboden met: meubels, slaapkamer meubel, tv, radio, tuinmeubels, schuur, en diverse tuingereedschappen. Ideaal voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Op Parc de IJsselhoeve. Gelegen aan Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid Holland. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning

€150.000,-Marge
Bekijken bij continental-rekreatie.nl