Bewaar zoekopdracht

Vakantiehuizen 16 Personen | Keuze uit 79 Aanbieders

⏱️ Bespaar tijd: zoek bij 79 aanbieders tegelijk. 🏡 Alléén vrije vakantiehuizen. 💶 Vergelijk prijzen. 🔒 Boek betrouwbaar bij uw vertrouwde aanbieder. ✉️ Gratis zoekservice: updates per mail.

161 1-24
  Bant, Nederland
AanbiederPrijs
€2.827
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
99 1-24
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
619 1-25
Bijgewerkt: Gisteren
106 1-18
Bijgewerkt: Gisteren
286 1-16
Bijgewerkt: Gisteren
109 1-32
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
320 1-24
Bijgewerkt: Gisteren
123 1-16
  Aalden, Nederland
AanbiederPrijs
€904 - €1.044
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
1033 1-20
  Ravenstein, Nederland
AanbiederPrijs
€2.448
per week
€1.761
per weekend
€1.653
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
177 1-20
  Assen, Nederland
AanbiederPrijs
€2.250
per week
€1.321
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
151 1-16
Bijgewerkt: 3 dagen geleden
131 1-16
  Didam, Nederland
AanbiederPrijs
€1.474
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
86 1-24
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
18 1-24
  Aalten, Nederland
AanbiederPrijs
€3.397
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
264 2-19
  Mill, Nederland
AanbiederPrijs
€2.392
per weekend
€2.070 - €2.205
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
94 1-22
Bijgewerkt: Gisteren
247 1-16
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren

Uw vakantiehuis nog niet gevonden?

Vul uw e-mailadres in en ontvang een melding zodra wij nieuwe vakantiehuizen voor u gevonden hebben. Deze service is gratis.

Vakantiehuis 16 personen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 16 personen? Wij hebben op deze pagina alle vakantiehuisjes voor 16 personen voor jou op een rijtje gezet. Kies aan de linkerkant in het menu de datum dat je wilt vertrekken en de locatie. Het goede nieuws is dat alle vakantiehuisjes die je vindt ook direct te boeken zijn.

Wij bieden vakantiehuizen uit heel Europa aan. Zo zit er altijd wel een leuk vakantiehuisje tussen. Over het algemeen is het aanbod voor vakantiehuizen voor 16 personen wat minder dan kleinere vakantiehuisjes. Kijk ook goed naar de grootte van de accommodatie. Het klinkt misschien vreemd maar niet elk vakantiehuis is daadwerkelijk geschikt voor letterlijk 16 personen. Je zit dan al snel op elkaars lip. Kies over het algemeen voor een iets grotere woning zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken..

Vakantiehuis 16 personen Nederland

Nederland staat vol met vakantiehuizen voor 16 personen. Van de wadden tot aan de veluwe en alles daar tussenin. Geniet van een wandeling op het strand of van een uitgebreide fiets of wandeltocht in de natuur. Nederland is wat dat betreft een erg veelzijdig vakantieland. Enkele populaire regio's in Nederland:

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 16 personen in een specifieke provincie? Neem dan eens een kijkje in het volgende overzicht:

Bent u op zoek naar een vakanthuis of groepsaccomodatie in Nederland voor meer of minder dan 16 personen? Neem dan een kijkje in het volgende overzicht:

Huis huren 16 personen

Huis huren voor 16 personen in Nederland? Nederland staat vol met vakantiehuisjes. Een huis huren voor 16 personen is dus geen enkel probleem. Let er wel op dat niet elke huisje wat je kunt huren geschikt is voor jongeren. Veel particuliere verhuurders hebben lieveren geen jongeren in hun accommodatie. Dit voornamelijk om overlast en schade te voorkomen. Kijk goed op de pagina van de betreffende reisaanbieder of het gekozen huisje geschikt is voor jongeren. Dit staat vaak duidelijk aangegeven.

Een huis huren in Europa, zoals Duitsland, Spanje of Frankrijk is natuurlijk ook geen probleem. Helaas leven we op moment van typen (2020) in een Corona crisis waarbij reizen naar landen buiten Nederland sterk wordt afgeraden. Mensen boeken in 2020 massaal in eigen land. Een huisje huren voor 16 personen kan dan een moeilijke opgave worden als je er niet op tijd bij bent.

Groepsaccommodatie 16 personen

Op zoek naar een groepsaccommodaties voor 16 personen? Groepsaccommodaties zijn uitstekend geschikt voor jongeren. Vaak zijn particuliere vakantiehuizen niet geschikt voor groepen jongeren omdat de verhuurder dat niet graag ziet. Over het algemeen zijn jongeren luidruchtig en maken meer schade dan een standaard gezin. Groepsaccommodaties zijn in dat opzicht wat bestendiger tegen jongeren. Maar laat je ook niet misleiden door de naam want in principe is elke accommodatie voor 16 personen een groepsaccommodatie.

In Nederland zijn er veel opties te vinden voor groepsaccommodaties. Denk aan standaard vakantiehuisjes maar ook vakantieboerderijen of vakantieparken. Verder in Europa zijn er ook genoeg keuzes om een vakantie te boeken voor 16 personen. 

Vakantieboerderij 16 personen

Een vakantieboerderij voor 16 personen is weer eens iets anders dan een standaard vakantiehuisjes. Kies voor de sfeer en indeling van een vakantieboerderij. Vaak heb je ook rondom de vakantieboerderij extra ruimte zoals een groot terras, tuin of speelveld. Dit is natuurlijk extra leuk voor kinderen. Maar ook met een groep jongeren kun je prima een vakantieboerderij voor 16 personen huren. Let er wel goed op dat de vakantieboerderij ook daadwerkelijk voor jongeren te boeken is. Vaak is dit niet toegestaan. Kijk dus goed op de pagina van de betreffende aanbieder.

Heel soms komt het voor dat de vakantieboerderij nog gedeeltelijk in gebruik is. Dit is natuurlijk extra leuk voor kinderen zodat ze iets meekrijgen van het boeren leven. Maar je moet er wel van houden natuurlijk. Over het algemeen is Nederland echter een boerenland. Je zult dan ook de meeste vakantieboerderijen in Nederland vinden.

Villa 16 personen

Beeld je eens in dat je lekker zit te genieten in een jacuzzi op een uitgebreid terras zit met een pilsje en s avonds heerlijk tot rust komt op je kingsize auping bed. Een villa voor 16 personen huren klinkt als een droom maar tegelijkertijd ook een prijzige bedoeling. Echter als je met 16 personen de kosten kunt delen valt de totaalprijs reuze mee. Villa’s voor 16 personen kun je huren via een particuliere verhuur maar ook vakantieparken hebben vaak vele opties. Onderaan deze pagina vind je alle vakantieparken in de buurt van je gezochte locatie. Kies dit jaar eens voor extra luxe en kijk hoe het bevalt. 

Boek nu je vakantie of weekend weg met 16 personen

Lekker op vakantie met 16 personen? Kies de accommodatie die bij je past. Over het algemeen zit er best veel verschil tussen de verschillende accommodaties. De ene is meer gericht op gezinnen, rust en privacy en de ander is meer gericht op ruimte en grote groepen jongeren. Alle vakantiehuizen voor 16 personen die je kunt vinden op deze pagina zijn per direct te boeken. Kijk altijd op de pagina van de betreffende aanbieder voor de meest up to date informatie. Bijvoorbeeld of jongeren ook toegestaan zijn. Veel vakantieplezier gewenst!

Bent u toch op zoek naar een accommodatie voor meer of minder dan 16 personen? Neem dan ook een kijkje in het volgende overzicht: