Bewaar zoekopdracht

Vakantiehuizen 18 Personen | Keuze uit 79 Aanbieders

⏱️ Bespaar tijd: zoek bij 79 aanbieders tegelijk. 🏡 Alléén vrije vakantiehuizen. 💶 Vergelijk prijzen. 🔒 Boek betrouwbaar bij uw vertrouwde aanbieder. ✉️ Gratis zoekservice: updates per mail.

159 1-24
  Bant, Nederland
AanbiederPrijs
€2.827
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
98 1-24
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Vandaag
618 1-25
Bijgewerkt: Gisteren
103 1-18
Bijgewerkt: Vandaag
107 1-32
Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
320 1-24
Bijgewerkt: Vandaag
1032 1-20
  Ravenstein, Nederland
AanbiederPrijs
€2.448
per week
€1.761
per weekend
€1.653
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
84 1-24
Bijgewerkt: Gisteren
93 1-22
Bijgewerkt: Gisteren
176 1-20
  Assen, Nederland
AanbiederPrijs
€2.250
per week
€1.321
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Gisteren
263 2-19
  Mill, Nederland
AanbiederPrijs
€2.392
per weekend
€2.070 - €2.205
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Gisteren
115 1-35
Bijgewerkt: Vandaag
1 1-20
  Assen, Nederland
AanbiederPrijs
€1.162
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
125 1-23
Bijgewerkt: Gisteren
11 1-20
  Voorthuizen, Nederland
AanbiederPrijs
€1.476
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
69 1-24
  Aalden, Nederland
AanbiederPrijs
€1.528 - €2.438
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren

Uw vakantiehuis nog niet gevonden?

Vul uw e-mailadres in en ontvang een melding zodra wij nieuwe vakantiehuizen voor u gevonden hebben. Deze service is gratis.

Vakantiehuis 18 personen

Vakantiehuis voor 18 personen boeken? Wij hebben op deze pagina alle vakantiehuisjes voor 18 personen op een rijtje gezet. Alle vakantiehuisjes die je kunt vinden zijn per direct te boeken op de betreffende datum. Maar hou wel altijd de pagina van de vakantieaanbieder in de gaten voor de meest up to date informatie. Alle vakantiehuisjes voor 18 personen die op deze pagina staan betreft een aanbod uit heel Europa. Denk aan Duitsland, Frankrijk en Spanje. Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 18 personen in Nederland? Vul dan als locatie Nederland in en je ziet alle opties in Nederland.

Vakantiehuis 18 personen Nederland

Nederland staat vol met vakantiehuizen voor 18 personen. Van de wadden tot aan de veluwe en alles daar tussenin. Geniet van een wandeling op het strand of van een uitgebreide fiets of wandeltocht in de natuur. Nederland is wat dat betreft een erg veelzijdig vakantieland. Enkele populaire regio's in Nederland:

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 18 personen in een specifieke provincie? Neem dan eens een kijkje in het volgende overzicht:

Bent u op zoek naar een vakanthuis of groepsaccomodatie in Nederland voor meer of minder dan 18 personen? Neem dan een kijkje in het volgende overzicht:

Huis huren 18 personen

Een huisje huren voor 18 personen kan wat moeilijker zijn dan standaard vakantiehuisjes voor minder personen. Vakantiehuizen voor 18 personen zijn vrij specifiek en natuurlijk groter en hebben daarom vaak een specifieke locatie. Alle huisjes die je kunt vinden op deze pagina zijn direct te huren. Wil je met een grote groep jongeren een huisje huren kijk dan goed of de betreffende vakantieaanbieder dit toestaat. Vele accommodaties zijn namelijk niet direct te huren voor jongeren. De meest up to date informatie staat op betreffende pagina van de vakantieaanbieder.

Als je een huisje wilt huren let er dan goed op of deze aan je eisen voldoet. Over het algemeen is het af te raden om met letterlijk 18 personen een huisje te huren voor 18 personen. Het is dan toch al snel vrij krap. Ben je met 18 personen kijk dan naar huisjes van minimaal 20+ personen. 

Groepsaccommodatie 18 personen

Groepsaccommodaties voor 18 personen zijn vooral geschikt voor grotere groepen en dan voornamelijk jongeren. Anders dan standaard vakantiehuisjes zijn groepsaccommodaties wat meer ingericht op grotere groepen. Ook zijn de locaties zelf wat meer afgelegen zodat omwonenden minder last hebben van overlast. Groepsaccommodaties zijn vooral ingericht voor grotere groepen met grote buitenruimtes. Als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 18 personen zit je op deze pagina goed. Wij hebben alle groepsaccommodaties voor 18 personen voor jou op een rijtje gezet. Ben je specifiek op zoek naar groepsaccommodaties in Nederland vul dan in het linkermenu bij locatie “Nederland” in.

Vakantieboerderij 18 personen

Een vakantieboerderij voor 18 personen is weer even iets anders dan een standaard vakantiehuisjes. Geniet van de sfeer van een oude of nieuwe vakantieboerderij. Vaak hebben deze accommodaties extra ruimte in zowel binnen als buiten. Dit is vooral geschikt voor grotere groepen met jongeren of een familievakantie met meerdere gezinnen. Vooral Nederland staat bekend als boerenland. De meeste vakantieboerderijen zal je dus ook in Nederland vinden. Mocht je van plan zijn om met een grote groep jongeren een vakantieboerderij te gaan boeken voor 18 personen kijk dan dan goed of dit is toegestaan. Veel groepsaccommodaties zijn namelijk niet geschikt voor jongeren.

Villa 18 personen

Ben je op zoek naar een villa voor 18 personen? Even lekker uitrusten voor een paar weken in luxe? Lekker dobberen in een privé zwembad met jacuzzi. Heerlijk genieten in een grote tuin en s avonds neerploffen in een enorme slaapkamer met luxe bed. Een villa huren voor 18 personen is geen overbodige luxe, het is luxe ten top! Laat je ook niet tegenhouden door de prijs want over het algemeen valt de prijs best mee als je met 18 personen een villa gaat boeken. 

Ook met een villa is het van belang om goed te kijken of je deze met een grote groep jongeren kunt boeken. Villa’s zijn over het algemeen te huur via bekende vakantieaanbieders of via particulieren. Maar ook vakantieparken staan vol met vakantievilla's. Onderaan deze pagina hebben we alle vakantieparken op een rijtje gezet welke in de buurt liggen van je opgegeven locatie

Boek nu je vakantie of weekend weg met 18 personen

Al zin om op vakantie te gaan met 18 personen? Boek dan nu direct je vakantie! Het voordeel voor jou is dat alle gevonden vakantiehuizen op deze pagina per direct te boeken te zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de gevonden accommodatie niet beschikbaar is op jouw gekozen datum. Er zijn verschillende type accommodaties te vinden en je boekt altijd via een bekende reisaanbieder. Zo kun je veilig boeken. Geniet van je vakantie!

Bent u toch op zoek naar een kleinere of grotere accommodatie? Neem dan ook eens een kijkje naar de volgende opties: