Vakantiehuis 20 Personen Vrije 20-persoons Vakantiehuizen!

Bijgewerkt: Vandaag
0 1-32
  Genemuiden, Nederland
AanbiederPrijs
€1.804 - €1.924
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
0 1-38
  Zeewolde, Nederland
AanbiederPrijs
€11.331
per week
€3.419
per weekend
€6.584
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
0 1-20
  Lochem, Nederland
AanbiederPrijs
€1.145
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
0 1-31
Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
0 1-40
  Drunen, Nederland
AanbiederPrijs
€3.049
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
0 1-30
Bijgewerkt: Vandaag
0 1-34
Bijgewerkt: Vandaag
0 1-20
Bijgewerkt: Vandaag
0 1-28
Bijgewerkt: Vandaag
0 1-26
Bijgewerkt: Vandaag
0 1-25
Bijgewerkt: Vandaag
0 1-25
Bijgewerkt: Vandaag
0 1-30
  Gasselte, Nederland
AanbiederPrijs
€1.789 - €1.989
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag

Groepsaccommodatie 20 personen

Groepsaccommodatie 20 personen

Groepsaccommodaties voor 20 personen zijn speciaal voor grotere groepen. Dat klinkt misschien logisch maar groepsaccommodaties hebben vaak wat extra mogelijkheden. Denk aan grote opslagruimtes en ruimtes om spelletjes met elkaar te doen. Groepsaccommodaties zijn daarnaast vooral geschikt voor grotere groepen jongeren. Waar over het algemeen een vakantiehuis daar veel minder geschikt voor is. Laat je voor de zeker daarom goed informeren voordat je een groepsaccommodatie boekt. Vooral particuliere verhuurders zijn niet happig op grote groepen jongeren omdat dit overlast en eventueel schade kan veroorzaken. Op deze pagina vindt u alle groepsaccommodaties voor 20 personen die per direct beschikbaar zijn. Daarnaast kunt u filteren op prijs en de prijzen vergelijken tussen verschillende aanbieders. Zo maakt u altijd de beste keuze. 

Groepsaccommodatie 20 personen Nederland

Een aantal populaire regio's waar u groepsaccommodaties voor 20 personen in Nederland kunt vinden:

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 20 personen in een specifieke provincie? Neem dan eens een kijkje in het volgende overzicht:

Bent u op zoek naar een vakanthuis of groepsaccomodatie in Nederland voor meer of minder dan 20 personen? Neem dan een kijkje in het volgende overzicht:

Vakantiehuis 20 personen

Op zoek naar een vakantiehuis voor 20 personen? Nederland staat vol met vakantiehuizen voor grotere groepen mensen. Ook zijn vakantiehuizen voor 20 personen in vele verschillende soorten en maten te vinden. Denk aan een vakantieboerderij, een luxe villa of een vakantiehuis op een vakantiepark. Deze type vakantiehuizen zijn uiteraard geschikt voor grotere groepen. Maar als je echt op zoek bent naar een groot vakantiehuis waar je alle ruimte hebt kun je deze natuurlijk ook boeken met bijvoorbeeld 10 personen. Dan geniet je van de extra vrijheid en rust. Hoewel in vakantiehuizen van 20 personen maximaal 20 personen in passen wordt het dan wel vaak erg krapjes. Kies daarom vaak wat ruimen. Als je met 20 personen bent kijk dan ook eens naar vakantiehuizen voor bijvoorbeeld 30 personen.

20 persoons vakantiehuis

Een 20 persoons vakantiehuis is geschikt voor grotere groepen. De meeste 20 persoons vakantiehuizen die u kunt vinden in Nederland zijn vrij luxe van opzet. Op deze pagina kunt u 20 persoons vakantiehuizen vinden in alle bekende regio's. Denk aan de veluwe, waddeneilanden, utrechtse heuvelrug of gewoon lekker aan zee. Laat u verrassen door het veelzijdige Nederland. Op deze pagina vindt u ook 20 persoons vakantiehuizen in het buitenland. Wilt u specifiek in Nederland zoeken? Kies dan in het linker menu voor Nederland.

Huis huren 20 personen

Een huis huren voor 20 personen is geen enkel probleem. De meeste aanbieders hebben veel huisjes te huur voor 20 personen. Groepen.nl richt zich bijvoorbeeld op grotere groepen en hebben een uitgebreid assortiment huisjes die je kunt huren. Daarnaast is het ook afhankelijk met hoeveel mensen je bent. Het is over het algemeen aan te raden om met een groep van 20 personen een iets groter huisje te huren. Zo zit je niet op elkaars lip en heb je meer ruimte. Op deze pagina hebben we alle huisjes die je kunt huren voor 20 personen voor jou op een rijtje gezet. En het goede nieuws is dat alle huisjes die je vindt direct te huren zijn! 

Vakantieboerderij 20 personen

Een vakantieboerderij voor 20 personen is de perfecte locatie voor grotere groepen die ook lekker buiten bezig willen zijn. Bij een vakantieboerderij zit over het algemeen namelijk een groot stuk grond waar je lekker kunt zitten en waar kinderen buiten kunnen spelen. Nederland staat vol met vakantieboerderijen dus aan keuze geen gebrek. Soms zijn er zelfs vakantieboerderijen waarbij de boerderij nog actief is met dieren. Dat is natuurlijk extra leuk voor kinderen. Ook staan vakantieboerderijen in een natuurlijke omgeving wat weer rust en privacy met zich mee brengt.

Villa 20 personen

Bij een villa voor 20 personen denk je aan een jacuzzi, zwembad en ieder een eigen slaapkamer! Met 20 personen een villa huren is natuurlijk wel aan de prijzige kant. Maar je krijgt er heel veel luxe voor terug. Laat je verwennen door alle luxe en geniet van comfort en privacy. Villa’s kun je in vele verschillende soorten en maten vinden. Denk aan een heuse vakantieboerderij, een luxe nieuwbouw villa of een villa op een vakantiepark. Veel vakantieparken bieden verschillende accommodatietypes aan waardoor er altijd wel een leuke optie tussen zit. 

Geniet van rust, comfort en privacy. Boek een villa voor 20 personen!

Bungalow 20 personen

Een bungalow voor 20 personen is iets moeilijker te vinden. Een bungalow heeft vaak alleen een eerste etage. Dus moet de ruimte al snel flink groot zijn om 20 mensen er in te passen. Bungalows zijn dan over het algemeen ook meer geschikt voor kleinere groepen. Desondanks zijn er hier er daar wel bungalows voor 20 personen te vinden. Maar als je uitgebreide keuze wilt hebben kijk dan eerder naar een vakantieboerderij, villa of vakantiehuis.

Boek nu je vakantie of weekend weg met 20 personen

Zin om even lekker op vakantie te gaan? Of je nu met de hele familie gaat of met een grote vriendengroep, een vakantiehuis voor 20 personen is snel gevonden. Wij hebben alle accommodaties geschikt voor 20 personen of meer voor je op een rijtje gezet. En het goede nieuws is dat elke vakantiehuis wat je vindt ook direct te boeken is. Een huis huren voor 20 personen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bent u met een grotere of kleinere groep? Bekijk dan ook eens onze andere accommodaties: