Bewaar zoekopdracht

9 Vakantiehuizen in Ameland | Keuze uit 79 Aanbieders

⏱️ Bespaar tijd: zoek bij 79 aanbieders tegelijk. 🏡 Alléén vrije vakantiehuizen. 💶 Vergelijk prijzen. 🔒 Boek betrouwbaar bij uw vertrouwde aanbieder. ✉️ Gratis zoekservice: updates per mail.

55 1-21
  Hollum, Nederland (+1.6km)
AanbiederPrijs
€1.411
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
33 1-45
  Ballum, Nederland (+1.9km)
AanbiederPrijs
€2.591
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
17 1-42
  Hollum, Nederland (+1.6km)
AanbiederPrijs
€2.770
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
Bijgewerkt: Gisteren
0 1-2
Bijgewerkt: 3 dagen geleden
1 1-4
  Nederland (+8.1km)
AanbiederPrijs
€774
per week
€482
per weekend
€580
per midweek

Bijgewerkt: Gisteren
0 1-4
Bijgewerkt: Gisteren
0 1-4
Bijgewerkt: Gisteren

Uw vakantiehuis nog niet gevonden?

Vul uw e-mailadres in en ontvang een melding zodra wij nieuwe vakantiehuizen voor u gevonden hebben. Deze service is gratis.

Vakantiehuizen Ameland

Vakantiehuis Ameland

Even lekker uitwaaien aan zee, lange wandelingen maken door de natuur en heerlijke schone lucht. Dat is het vakantiegevoel wat u ervaart op Ameland. Gelukkig kunt u ook genoeg vakantiehuisjes vinden op Ameland. Alle vakantiehuisjes op Ameland die u op deze pagina kunt vinden zijn per direct beschikbaar voor de getoonde prijs. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. In dit artikel nemen we u mee naar bezienswaardigheden, type accommodaties en andere zaken.

Bent u op zoek naar een huisje op Ameland voor x personen? Kijk dan in onderstaande overzicht:

Groepsaccommodatie Ameland

Op zoek naar een groepsaccommodatie op ameland? Ameland is relatief klein. Er zijn dus ook niet heel veel grotere groepsaccommodaties te vinden. Boek daarom ruim van te voren een groepsaccommodatie om niet voor verrassingen komen te staan. Let er wel goed op dat niet elke groepsaccommodatie geschikt is voor jongeren. Dit staat aangegeven op de pagina van de betreffende aanbieder. 

Wel zijn er op Ameland grotere groepsaccommodaties te vinden voor echte grote groepen boven de 40 man. Deze accommodaties zijn ingericht op grotere groepen jongeren en worden vaak gebruikt bij team of bedrijfsuitjes. Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor x personen? Kijk dan eens in onderstaande overzicht:

Natuurhuisje Ameland

Ameland staat vol met natuur en dus ook met natuurhuisjes! Geniet van een heerlijke wandeling over het strand of een fietstocht langs de kust. In Nes kunt u lekker winkelen en shoppen of genieten van een ijsje. Veel natuurhuisjes op Ameland zijn luxe uitgevoerd. Maar u kunt er ook voor kiezen om op een camping plaats te nemen vlakbij de zee. Voor een overzicht van alle natuurhuisjes op Ameland bekijk dan deze pagina. Kies in de linkerkant van het menu voor de datum en het aantal personen.

Vakantieparken Ameland

Op Ameland zijn meerdere vakantieparken te vinden. Een vakantiepark is natuurlijk ideaal als je alle faciliteiten in de buurt wilt hebben. Zeker als er kinderen mee op vakantie gaan. Uiteraard is een vakantiepark ook een optie als alle standaard vakantiehuisjes volgeboekt zijn. Vooral in de huidige corona tijd (2020) gaan mensen massaal op vakantie in eigen land. 

Gezien Ameland niet zo groot is in vergelijking met andere provincies in Nederland zijn er niet zoveel vakantieparken te vinden. Je hebt op Ameland twee mogelijkheden:

Van deze twee vakantieparken is Roompot Boomhiemke de meest luxe. Met luxe vrijstaande villa’s vlakbij de kust. Landal Ameland State is wat minder luxe en vrij standaard ingericht. Uiteraard is het verschil de prijs die u betaald.

Nes

Nes was vroeger de hoofdstad van Ameland. Als u met de boot naar Ameland gaat via Wagenborgen komt u aan in Nes. U kunt dus direct het dorpje in duiken om te winkelen of een ijsje te kopen. In Nes zijn verschillende bezienswaardigheden te bekijken:

  • De klokkentoren
  • Korenmolen De Phenix
  • Uitkijktoren natuurcentrum Ameland
  • Tientallen Rijksmonumenten

Wadlopen en zeehonden spotten

Als je naar een van de waddeneilanden gaat kunt u er eigenlijk niet omheen om eens een keer te wadlopen. Wadlopen betekent het was te betreden bij laag water. Oftewel lange laarzen aan en niet bang zijn om nat te worden! Je kunt er lange wadtochten lopen. Let er wel op dat dit best pittig kan zijn gezien uw laarzen in het wad kunnen wegzakken. Tijdens het wadlopen kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de zee en natuurlijk Ameland. Gezien er ook zeehonden in de buurt van Ameland zijn kun je deze prima spotten tijdens een wadloop sessie.

Golfen op Ameland

Bent u een golfliefhebber? Dan heeft u geluk want op Ameland is er een mooie green te vinden. Op de golfbaan van Ameland zijn 9 holes te vinden. Dankzij de ligging heb je een prachtig uitzicht over Ameland en zijn natuur. Ben je nog geen expert kun je er ook lessen volgen. Let er wel op dat je dit vooraf moet inplannen.

Boek een vakantiehuisje op Ameland

Natuurlijk er is op Ameland nog veel meer te beleven. Ga lekker zwemmen in de zee, zonnebaden op het strand. Wandelen en fietsen in de natuur en nog veel meer. Een vakantie op Ameland is een en al uitrusten en genieten van de natuur. Wees er snel bij want vakantiehuisjes op Ameland zijn snel volgeboekt. Helemaal nu men tijdens de corona crisis massaal in eigen land op vakantie gaat. Veel vakantieplezier!