Bewaar zoekopdracht

11 Vakantiehuizen in Terschelling | Keuze uit 79 Aanbieders

⏱️ Bespaar tijd: zoek bij 79 aanbieders tegelijk. 🏡 Alléén vrije vakantiehuizen. 💶 Vergelijk prijzen. 🔒 Boek betrouwbaar bij uw vertrouwde aanbieder. ✉️ Gratis zoekservice: updates per mail.

Bijgewerkt: Vandaag
11 1-2
  West-terschelling, Nederland (+10.0km)
AanbiederPrijs
€932
per week
€330 - €830
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
10 1-6
  Midsland, Nederland (+4.3km)
AanbiederPrijs
€1.331
per week
€653 - €893
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
4 1-4
  West-terschelling, Nederland (+10.0km)
AanbiederPrijs
€1.267
per week
€952
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
0 1-6
  West-terschelling, Nederland (+10.0km)
AanbiederPrijs
€1.731
per week
€1.213
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
3 1-6
  West-terschelling, Nederland (+10.0km)
AanbiederPrijs
€1.391
per week
€513 - €1.043
per midweek

Bijgewerkt: Vandaag
3 1-4
Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag
Bijgewerkt: Vandaag

Uw vakantiehuis nog niet gevonden?

Vul uw e-mailadres in en ontvang een melding zodra wij nieuwe vakantiehuizen voor u gevonden hebben. Deze service is gratis.

Vakantiehuizen Terschelling

Vakantiehuis huren Terschelling

In het noorden van Nederland liggen de Waddeneilanden. Een van de grootste is het eiland Terschelling. Het is vanaf de vaste wal gemakkelijk per veerboot bereikbaar. Vanuit Harlingen vertrekken dagelijks meerdere afvaarten naar West-Terschelling, het dorp van aankomst liggend in een soort baai….. Het heerlijke eiland biedt vele mogelijkheden voor het huren van een goedkoop vakantiehuisje tot het huren van een luxe vakantie appartement. Er zijn genoeg vakantiehuisjes op Terschelling te huren. Je kunt er voor een wat langere periode terecht, maar er zijn ook zeker last minute vakantiehuizen in voldoende mate te vinden en dus te huren.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis op Terschelling voor een x aantal personen? Kies dan een van onderstaande opties:

Groepsaccommodatie Terschelling

Op zoek naar een groepsaccommodatie op Terschelling? Terschilling is uitermate geschikt voor grotere groepen dankzij de vele mogelijkheden op het eiland. Zo kun je er als groep vele groepsactiviteiten doen in de bossen of op het strand. Daarnaast is het natuurlijk voor een grote familie ook uitstekend geschikt. Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie op Terschilling voor jongeren? Let dan goed op of de groepsaccommodatie ook geschikt is voor jongeren. Over het algemeen zijn de meeste groepsaccommodaties niet geschikt voor jongeren. Vooral vanwege de extra overlast en grotere kans op schade. Kijk dus goed op de pagina van de betreffende aanbieder of jongeren zijn toe gestaan.

Als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie op Terschelling voor een x aantal personen? Kijk dan in onderstaande overzicht:

Vakantiepark Terschelling

Naast vakantiehuisjes zijn er ook een aantal vakantieparken te vinden op Terschelling. Er zijn twee Landal vakantieparken te vinden genaamd Landal Schuttersbos en Landal West-Terschelling. Een vakantiepark vaak is voorzien van extra faciliteiten zoals een zwembad, speeltuinen en andere bezigheden zoals bowlen, midgetgolf of voetbalvelden. Een vakantiepark is dan ook voornamelijk geschikt voor gezinnen met kinderen. Maar ook ouderen kunnen er prima terecht. Vaak heb je ook restaurants op het park zodat je eigenlijk het vakantiepark niet eens af hoeft. Maar gezien je op een eiland zit kun je ook prima buiten genoeg vermaak vinden voor jong en oud.

Boek een vakantiebungalow op Terschelling

Het eiland Terschelling is lang en vrij smal, van zuid naar noord gaat het van een vlak weidegebied over in een heuvelachtig duinlandschap. Hier groeien de bekende cranberry bessen, waarvan heerlijke jam en lekkere drankjes worden gemaakt. Voor liefhebbers van een Echt vakantiegevoel een ideaal vakantiedoel! Uitwaaien op Terschelling in een gehuurde vakantiewoning is het ultiem beleven van vrijheid zoals de eilanders dat al jaren ervaren, Huur daarom een vakantiehuis in een van de dorpen West-Terschelling, Midsland, Lies, Formerum of Oosteinde en beleef zelf ook het vrije eilandgevoel van Terschelling!

Huur een appartement voor je gezin in West-Terschelling

Pak de fiets vanuit je gehuurde vakantiehuis en ga op pad. Er zijn vele fietspaden voor het rustig verkennen van het vakantie eiland Terschelling. Aan de westkant heb je het grote groene strand. Parkeer je fiets en loop over de oneindig ogende groenbegroeide vlakte naar het zandgedeelte en ontdek in de verte het buur eiland Vlieland. Een enorm wijds gevoel beleef je, staande in de veelal waaiende westenwind en ontdek de surfers en de zeilboten. Af en toe zie je een vissersboot naar de haven van West-Terschelling varen of ontdek je in de verte al de veerboot met nieuwe bezoekers voor Terschelling. In de haven van West-Terschelling is altijd bedrijvigheid van garnalenvissers of van vertrekkende en aankomende reizigers. Koop een gebakken visje bij een van de vele restaurantjes of visstalletjes…het is puur genieten van de frisse zeewind met zicht op de bedrijvigheid in de haven van West-Terschelling.

Huur met je sportieve vriendenclub een groepsaccommodatie op Terschelling!

Vanuit uw vakantiepark of groepsaccommodatie kun je van alles ondernemen. Een lange wandeling over het strand geeft bijvoorbeeld iedereen energie en wat is er niet leuker om met elkaar na afloop bij te komen onder het genot van een heerlijk biertje of een lekker glaasje wijn met uitzicht op de oneindige zee? Het kan allemaal op Terschelling in een van de vele strandpaviljoens! Ga verder lopend naar het meest oostelijke punt van het eiland, want daar kun je anders niet komen dan te voet of per paard! Je hebt er een fenomenaal uitzicht op het eiland Ameland.

Terschelling is geweldig!

Talloze bungalows en vakantie appartementen zijn beschikbaar en via VrijeVakantiehuizen.nl te huur. Of je nu kiest voor een eenvoudige camping, voor een groepsaccommodatie, op een park of je huurt er een vakantiehuis in een dorp; de cultuur is overal en de zee is rondom! Oerol is een voorbeeld van zo’n cultuurgebeuren, evenals het Rock en Roll evenement. Daar kun je voor kiezen, maar je kunt daarnaast ook zelf op ontdekkingstocht gaan. Vaar als voorbeeld met een boot het wad op of onderneem een zoektocht naar de zeehonden. Of ga per fiets en ontdek het langgerekte eiland met zijn kleine dorpjes! Bekijk de geschiedenis van weleer, ontdek de cultuur zelf op jouw manier en beleef hoe de eilanders er vroeger en nu wonen en werken.

Een last minute vakantiehuis op Terschelling?

De dijken van de waddenkust en de duinen van de Noordzee vormen een contrastrijk beeld van het zuidelijk en het noordelijk gedeelte van Terschelling. Oneindig ver kun je kijken over het Wad of over de Noordzee. Het is een prachtig decor voor een vakantie in een gehuurde bungalow of deel van een vakantieboerderij. Er is volop keuze, van het dorp West-Terschelling tot in het dorpje Oosteinde. Is het geen fantastisch idee om vanuit uw vakantiebungalow een strand- of dijkwandeling te maken? Of om richting de vuurtoren “De Brandaris” te wandelen of te fietsen en op het hoge duin vlakbij de vuurtoren een prachtig uitzicht te ontdekken over de “baai” van West-Terschelling? U bent er echt op de juiste plek!

Beleef Terschelling op jouw manier, alleen, samen of als groep……Doe als velen en kies verstandig en op tijd om een vakantie huis te huren op het eiland Terschelling!